Dobra posjeta turista u Crnoj Gori za praznike

Dobra posjeta turista u Crnoj Gori za praznike

916
1
Podijeli

turizam 2016Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, koji simbolično otvaraju ljetnju turističku sezonu, ostvarena je dobra posjeta domaćih i stranih turista, kao i popunjenost smještajnih kapaciteta, saopštavaju iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Za boravak tokom praznika brojni crnogorski hoteli su pripremili specijalne paket aranžmane sa pristupačnim cijenama koje je NTO promovisala u prethodnom periodu.
Prema raspoloživim informacijima većina hotela na budvanskoj rivijeri bilježi dobru popunjenost, a hotelsko preduzeće Montenegro Strars čak i do 85 %. Ova kompanija bilježi rast individulanih gostiju od gotovo 24 %.

Picerija i restoran

Opštine u saradnji sa lokalnim Turističkim organizacijama pripremile su raznolik program kulturnih i zabavnih manifestacija što je dobra prilika da i domaći turisti uživaju tokom praznika, navode iz NTO.

Turisti imaju priliku da uživaju u manifestacijama kao što su Prvomajski uranak u Kotoru, Mojkovcu, Danilovgradu, Vaskršnji koncert u Kotoru, Internacionalni atletski miting u Baru sa bogatim muzičkim programom.Tokom maja sve goste očekuje 19. međunarodni Karneval i Proljećnja noć pod maskama u Budvi, manifestacija “Đurđevdanske svečanosti” u Beranama, festival “Spring Break Montenegro” u Budvi, Dani magnolije u Tivtu, a održana je i regata „“ Bari – Herceg Novi -Tivat.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code