DOČEK NA ŠKVERU ZA MILIVOJA DUKIĆA

DOČEK NA ŠKVERU ZA MILIVOJA DUKIĆA

173
0
Podijeli

Na platou ispred JK Jugole Grakalić, na Škveru, sjutra veče od 19,30 h biće organizovan doček novskom jedriličaru Milivoju Dukiću, koji je prvi crnogorski sportista koji je ispunio olimpijsku normu za igre u Rio de Ženeiru.

Dukić na dubrovački aerodrom slijeće oko 17 h, nakon čega bi trebalo da dođe na Škver.
Kako je Radiju Jadran kazao direktor kluba, Predrag Vukčević, doček će biti u granicama finansijskih i drugih mogućnosti, kojima klub raspolaže, ali je najbitnije od svega obilježiti još jedan važan segment sportske karijere Milivoja Dukića.
“Na platou kluba dočekaće ga djeca iz kluba kojima je on idol i uzor, biće tu i prijatelji kluba, Novljani i svi su dobrodošli. Pozvali smo i VK Jadran i streljački klub. Na žalost, uslovi su takvi da se ne može napraviti ništa glamurozno”, navodi Vukčević.
Ipak, biće dosta pjesme i dobre muzike, zabave, najprije novski meštri – Svjetski kilo car Rambo Amadeus, Deni Deranja, klapa Who See i drugi.
Podsjetićemo, Milivoje Dukić je i prije četiri godine bio učesnik Olimpijskih igara u Londonu, ali tada preko vajld-karte. Na svjetskom prvenstvu u Kanadi on je ispunio olimpijsku normu i ušao u finalnu “zlatnu” grupu, u klasi laser standard. Poslije tri dana kvalifikacija zauzeo je 37. poziciju među 159 najboljih svjetskih jedriličara.
Prema propozicijama 50 najbolje rangiranih na Svjetskom prvenstrvu ima pravo učešća na Igrama u Rio de Žaneiru.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code