DOČEKASMO – RUŠENJE HOTELA „TAMARIS“ U IGALU!

DOČEKASMO – RUŠENJE HOTELA „TAMARIS“ U IGALU!

167
0
Podijeli

tamaris3U srcu Igala ovih dana konačno smo svjedoci početka rušenja hotela „Tamaris“, onako kako su to ranije i najvili iz “ Vektra Boke“.

– Radovi na demontiranju mobilnih građevinskih struktura su počeli – potvrdio nam je predsjednik Odbora direktora „Vektra Boke“, Milić Popović.

Picerija i restoran

– Dvadesetak radnika radi na postavljanju sigurnosne mreže, ali i  dovode struju, vodu i  ostalo što je potrebno da gradilište funkcioniše normalno – kaže Popović.

Iz „Vektra Boke“ mole građane da imaju strpljenja i razumjevanja za radove koji će se intezivno odvijati ovih dana jer će zasigurno dolaziti do zastoja u saobraćaju. Nastojaće da toga bude što manje.

– Posebno molimo sve stanovnike koji kod „Tamarisa“ imaju kuće i stanove da imaju razumjevanja – poručuje Popović.

On dodaje da je ovo druga faza radova, što su svi priželjkivali i sada treba imati strpljenja za građevinsku mehanizaciju kod hotela -poručuje Popović.

Inače, „Vektra Boka“ dobila je još prošle godine dozvolu za rušenje hotela „Tamaris“. Sa građevinskom kompanijom „Cijevna komerc“ potpisan je ugovor o rušenju hotelske zgrade sagrađene prije 45 godina i gradnji novog hotela.

Trebalo bi da se rušenje ove osmospratnice u centru Igala obavlja „neagresivnom metodom“, bez miniranja objekta i velike buke.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code