Događaji iz kulture večeras u Boki i Budvi

Događaji iz kulture večeras u Boki i Budvi

479
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

KotorArt logo2Kotorski festival pozorišta za djecu večeras će, u okviru takmičarskog dijela programa, ugostiti kazalište Branka Mihaljevića iz Osjeka sa predstavom “Džonatanov let”, koja će biti prikazana u velikoj sali Kultirnog centra u 20 časova. Na Trgu od oružja, u pratećem dijelu programa festivala u 19:30h, nastupiće djeca kotorske predškolske ustanove “Radost” sa programom “Hej dragi svijete, budi noćas dijete”. Promocija slikovnice Petra Pejakovića, Milivoja Obradovića i Slaviše Grubiše “Kako rastu veliki ljudi – Njegoš za djecu” biće upriličena na Pjaci od kina u 20:30, nakon čega će biti izvedena istoimena predstava Kotorskog festivala pozorišta za djecu. Nastup Dječijeg saveza iz Tivta i Podgorice sa programom pod nazivom “Svako svoju zvijezdu ima” zakazan je za 21:30 h na Trgu od oružja.

Na tivatskim Purgatorijama za večeras je najavljena takmičarksa predstava “Ptice” po Arostofanu. Riječ je o plesnoj predstavi čiji koncept i koreografiju potpisuje Edvar Klug, a izvješće je Igrači Bitef dens kompanije. Predstava će biti izvedena u Atrijumu ljetnjikovca Buća u Tivtu u 21:30h.

Picerija i restoran

Na budvanskom festivalu pozorišta Grad teatar, na Trgu Pjesnika u 21h, biće upriličena besjeda poznate rediteljke Vide Ognjenović u čast 30 godina postojanja festivala.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code