Dogovoriti što prije organizovani otkup jagnjadi

Dogovoriti što prije organizovani otkup jagnjadi

3
Podijeli

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Fond PIO predložiće Vladi da i ove godine podrži organizovan otkup jagnjadi.

Nadležni će podržati otkup, kao izraz brige prema potrebama penzionera da pod povoljnim uslovima obezbijede kvalitetan proizvod, a istovremeno pomogne farmerima u rješavanju tržišnih viškova u svojoj proizvodnji, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Picerija i restoran

Povodom toga danas su se sastali potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović i predstavnici institucija, organizacija i privrednika. Zaključili su da sa organizovanim otkupom jagnjadi treba početi što prije.

Sastanku su prisustvovali ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić, predsjednik Odbora direktora IRF-a Zoran Vukčević, direktor Fonda PIO Duško Perović, predsjednik Saveza penzionera Branko Vešović, te vlasnici mesnih industrija Goranović, Mesopromet i Gradina.

3 Komentari

  1. Ima neka tajna veza izmedju penzionera i jagnjadi. ? Svake godine ista priča. Stavljaju li na svoja usta išta drugo sem jagnjetine?

    7
    1

Ostavite komentar

*

code