Dominacija juniora Jadran Carine na turniru na Korčuli

Dominacija juniora Jadran Carine na turniru na Korčuli

1590
1
Podijeli

jadran carine 2003 april korcula 3Na Korčuli je održan vaterpolo turnir Olimpijskih nada 2015/16. za kategorije mlađih juniora, odnosno igrača rođenih 2003. godine i mlađih, na kojem je ekipa Jadran Carine ubjedljivo porazila sve protivnike. Sa 5 pobjeda u isto toliko utakmica i gol razlikom, 59 postignutih, a samo 7 primljenih golova, naši igrači su pokazali aposolutnu dominaciju.
U prvom kolu turnira savladana je ekipa domaćina VK Korčula, rezultatom 7:1, čime je na najbolji način otvoren turnir. Drugog dana turnira, u jutarnjem terminu, savladan je kotorski Cattaro rezultatom 12:3, dok je u popodnevnom terminu pobijeđena ekipa Budve sa čak 13 postignutih golova i samo jednim primljenim. Pobjednički je nastavljeno i posljednjeg dana turnira, savladani su Primorac iz Kotora sa 14:1 i VK Bijela iz Bijele sa 13:1.
Nakon odigrana dva turnira, za godište 2003. i mlađe, Jadran Carine je ubjedljivo prvi sa ostvarenih 11 pobjeda iz 11 utakmica, osvojenih 33 boda i gol razlikom od plus 109 golova. Poslije turnira na Korčuli ni jedna ekipa više ne može ugroziti Jadranaše na prvoj poziciji u ovoj kategoriji Olimpijskih nada.
Ostaje još da se formalno odigra utakmica sa dubrovačkim Jugom u Dubroviku, 20. aprila. Ukoliko Jadran Carine trijumfuje i u ovom meču, biće neporažen u toku cijelog takmičenja, sa osvojenih maksimalnih 36 bodova iz 12 utakmica.
Za ekipu Jadrana Carine su nastupali: Krsto Tomašević, Ilija Radović, Jovan Vujović, Danilo Krivokapić, Lazar Vukićević, Nemanja Moračanin, David Stevović, Vasilije Radović, Sava Đorđević, Matija Sladović, Nikola Roćenović, Marko Bošković, Miloš Simović, Ilija Babić, Marko Stožinić. Trener ekipe je Srđan Lazarević, a pomoćni trener Dušan Ivanovski.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code