Donacija CGES-a – ormarići za dječake Doma “Mladost”

Donacija CGES-a – ormarići za dječake Doma “Mladost”

667
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

djecji dom donacija cges 091115Crnogorski elektroprenosni sistem donirao je Dječjem domu „Mladost“ iz Bijele ormariće za potrebe muškog odjeljenja ove socijalne ustanove.
U posljednjih 10 godina, u skladu sa evropskim standardima u oblasti socijalne i dječje zaštite, preduzeti su obimni radovi na renoviranju prostorija doma „Mladost”, koji postoji od 1946. godine. Uz pomoć donacije CGES-a, znatno su poboljšani uslovi boravka djece.
Crnogorski elektroprenosni sistem nastoji da doprinese razvoju zajednice u kojoj posluje. Društveno-odgovorno poslovanje sprovodi u svim oblastima života, a posebno u dijelu kojeg čine najosjetljiviji članovi crnogorskog društva – djeca. Dio pažnje i brige, kao i humanost na djelu, ovoga puta CGES je usmjerio Dječjem domu “Mladost” iz Bijele, kao jedinoj ustanovi u Crnoj Gori koja se bavi zbrinjavanjem djece lišene roditeljskog staranja, ali i ometene porodičnim prilikama.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code