Donacija za ljubitelje šaha iz Igala

Donacija za ljubitelje šaha iz Igala

1800
8
Podijeli

park-klupe-sah-igaloPenzioneri su dobili jedinstven kutak u parku u Igalu koji je donirala Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog. Prema riječima direktora Agencije Nikše Grgurevića, na ideju o postavljanju šahovskih stolova i klupa su došli s obzirom na to da je u blizini Klub penzionera i da ne postoji ništa slično u gradu od urbanog mobilijara.

–      U saradnji sa izvođačem iz Herceg Novog zajednički smo dizajnirali stolove i klupe kako bi bili unikatni, sa željom da našim starijim sugrađanima učinimo penzionerske dane što interesantijim. Nabavili smo i profesionalne figurice za šah koje ćemo predati Klubu penzionera, kazao je Grgurević.

Picerija i restoran

On je pozvao sve koji žele da igraju šah u ovom prelijepom ambijentu i da potpuno besplatno ispune svoje slobodno vrijeme na koristan način.

8 Komentari

  1. Da li neko moze da mi objasni kako Agencija za izgradnju (koju finsiraju gradjani) mogu u svom gradu i u parku koji je gradski nesto uradjeno nazvati donacijom. Donacija da li to znaci da je g din direktor to donirao od svog novca ili je nasao nekog sponzora, ili je to placeno novcem gradjana HN??? Mislim da je ovo posljednje. Naravno to je uredu i trebaju da se rade ovakve stvari to im je i posao. Ali ovo nije DONACIJA !
    0    0
  2. Ideja dobra ali ste omanuli sa klupama.S obzirom da su sahovske partije duge ja kao velemajstor primjecujem da na klupama nema naslona i to moze biti jako nezgodno za sve nas koji volimo da igramo sah a u poznim smo godinama a ne mozemo da se naslonimo.
    0    0

Ostavite komentar

*

code