DONACIJAMA U OŠ “BRANKO BRINIĆ” DO NOVIH INFORMATIČKIH ZNANJA

DONACIJAMA U OŠ “BRANKO BRINIĆ” DO NOVIH INFORMATIČKIH ZNANJA

134
0
Podijeli

Najnoviji Ipad Mini u vrijednosti od 500 eura dobila je tivatska OŠ „Branko Brinić” u Radovićima, kao još jednu donaciju kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro.

U ovoj ustanovi orgaizovano je finale onlajn kviza iz matematike za učenike šestog razreda. Do finala su došli najbolji, tri učenice, Ana Stegić, Slađana Đurašević i Jelena Krivaćević. Kviz je realizovan uz korišćenje računara i na engleskom jeziku. Pobjednica je učenica Jelena Krivaćević, koja je nagrađena paketom slatkiša i poklon paketom Porto Montenegra.
Korišćenjem savremenih tehnologija ostvarena je korelacija nastavnih predmeta matematika, informatika i engleski jezik. Učenici su se takmičili uz korišćenje laptopova koje je kompanija Adriatik Marinas – Porto Montenegro poklonila školi krajem maja ove godine. Osim informatičkih znanja učenici sada ovladavaju i naprednim ciljevima iz drugih predmeta.
Specijalni gosti na finalu kviza bili su predstavnici kompanije Porto Montenegro, koji su nastavili akciju kupovine računara za institucije i organizacije u Tivtu u čijem su fokusu rada djeca.
Direktor osnovne škole „Branko Brinić”, Saša Krivaćević, zahvalio se PR Adriatik Marinas – Porto Montenegro, g-dinu Danilu Kaleziću, na donaciji Porto Montenegra naglašavajući značaj upotrebe ICT-a u svakodnevnim školskim aktivnostima. Najavio je za sljedeći kviz u martu iduće godine sa učenicima školskog centra ”KnightsBridge” gdje se nastava izvodi na engleskom jeziku.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code