Donacijom „IDEA-e“ biće uređeni podovi u OŠ Milan Vuković

Donacijom „IDEA-e“ biće uređeni podovi u OŠ Milan Vuković

1717
3
Podijeli

U osnovnoj školi „Milan Vuković“ počelo je postavljanje novih podova u učionicama, koje škola sprovodi zahvaljujući donaciji lanca prodavnica „IDEA“. Škola je dobila donaciju u vrijednosti od 3 000 eura kao pobjednik na likovnom konkursu „Moja IDEjA za moj grad“, koji je IDEA u martu organizovala za sve osnovne škole u Herceg Novom.

Podovi u OŠ Milan Vuković (7)Kreativnim i originalnim radom, prvo mjesto osvojila je Sara Bojanić i tako svojoj školi, koja broji 765 učenika, omogućila da u odabranim učionicama i kabinetima zamjeni dotrajale i neugledne podove.

Picerija i restoran

„Zahvaljujući donaciji IDEA-e, škola je u mogućnosti da rekonstruiše i sredi podove. Nabavili smo sav potreban materijal i počeli posao, a završetak radova očekujemo tokom jula. Škola još jednom zahvaljuje IDEA-i na društveno odgovornoj akciji, koja za naše učenike i nastavnike znači bolje uslove za rad“ saopštio je direktor škole Željko Bojović.

Lanac prodavnica IDEA odlučio je da u Herceg Novom organizuje likovni konkurs, jer je prva IDEA na crnogorskom tržištu baš u tom primorskom gradu otvorila vrata potrošačima. U IDEI vjeruju da će donacija pomoći osnovcima da nastave školovanje u boljem i ljepšem okruženju, što će ih dodatno motivisati da ostvaruju najbolje rezultate.

Podovi u OŠ Milan Vuković (8)„Lanac prodavnica IDEA je već postao prepoznatljiv po društveno-odgovornim aktivnostima. Naša je želja da se na taj način zahvalimo zajednici u kojoj poslujemo i potrošačima koji nam svakog dana u sve većem broju ukazuju povjerenje trgujući u IDEA prodavnicama. Na ovom nećemo stati i već pripremano nove projekte koji će obradovati djecu, ali i ostale,“ saopšteno je iz IDEE povodom uručivanja donacije.

Likovni konkurs „Moja IDEjA za moj grad“ trajao je od 7. do 31. marta. Na konkursu je učestovalo 12 najboljih radova iz 4 osnovne škole, a široj javnosti su predstavljeni na izložbi koju je IDEA organizovala 20. aprila u foajeu dvorane „Park“ u Herceg Novom.

 

3 Komentari

  1. IDEA bi prvo trebala da svoje prostore upristoji za rad,da obuči radnike,da uvede red.Možda to nije lako ,jer onaj ko bi znao neće da radi bez dobre plate,ali zaboga…..rad je ozbiljan proces.Momentalna prevara za čas plane.
    0    0
  2. IDEJA mora prvo da napravi pristojne uslove za prodaju hrane u marketu na Toploj 1 kod rNovljanke.Da nemaju dpbra “leđa” ta prodavnica ne bi mogla da radi!
    0    0

Ostavite komentar

*

code