Donacijom M-tela biće obnovljeno 10 igrališta u Herecg Novom

Donacijom M-tela biće obnovljeno 10 igrališta u Herecg Novom

1577
4
Podijeli

Do polovine novembra u Herceg Novom će biti obnovljeno 10 dječijih igrališta i izgrađeno jedno novo u Zelenici, zahvaljujući donaciji od 10 hiljada eura kompanije M-tel.

U toku je farbanje postojećih elemenata na igralištima, a u zavisnosti od potrebe, ne svakom će biti postavljena jedan ili dva nova elementa (ljuljaške, klackalice, penjalice).

Picerija i restoran

– Do sada smo uspjeli da “oživimo” 5 igrališta, očekuje nas posao na još deset. Donacija M-tela znatno će pomoći, mada je poziv svima da pomognu akciju još  otvoren, koliko je ko u mogućnosti. Jedino ćemo na igralištu na Gomili morati da postavimo novu ogradu, a u Zelenici moramo da uradimo sve novo, kaže v.d. direktor Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, Nikša Grgurević.

Novi elementi biće postavljeni na igralištima u Sutorini, na Gomili, u gradaskom parku (kod zgrade Pošte), na Toploj, u Đenovićima, Baošićima, Crvenom krstu, Kumboru i Bijeloj.

Podsjetićemo, akciju uređenja i obnove dječijih igrališta, Agencija je pokrenula u septembru prošle godine, kada je otvoren i račun za donacije kod Komercijalne banke AD Budva – “Obnovimo dječija igrališta” – 525-0000000005946-54.

4 Komentari

Ostavite komentar

*

code