DONJI NOVOSADSKI BEZ VODE DO 15 H

DONJI NOVOSADSKI BEZ VODE DO 15 H

182
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Potrošači dijela Igala na relaciji od Hotela Igalo do Novosadskog odmarališta su privremeno ostali bez dotoka vode zbog havarije na vodovodnoj cijevi na raskrsnici kod Novosadskog odmarališta. Sanaciji kvara je u toku, a normalizacija vodosnabdijevanja se očekuje do 15 h, saopšteno je iz hercegnovskog Vodovoda.

Pucanje cijevi na ovoj lokaciji učestalo je posljednjih mjesec. Tek što su krajem prošle sedmice, tehničke službe Vodovoda sanirale kvar, zakrpile cijev i “zapečatile” rupu, voda se ponovo pojavila ovoga jutra.

Picerija i restoran

Prema riječima načelnika Komunalne policije, Zorana Bijelića, nalog za sanaciju izdat je tokom jučerašnjeg dana, pošto se vodena fleka ponovo pojavila.

“Pukla je vodovodna cijev i to dva metra dalje u odnosu na posljednji kvar, a sve bi trebalo da bude završeno tokom dana”, kazao je kratko Bijelić.

Ranijih godina, vlasnici trgovinskih radnji na tom potezu najviše su problema imali upravo zbog konstantnog izlijevanja vode na ovom mjestu, ali i šahta koji se nalazi ispred Salona zavjesa “Mia Casa”, naročito za vrijeme obilnih kiša, kada bukvalno nijesu mogli da dođu do radnji, jer bi nivo vode dosezao i po pola metra.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code