Početna Društvo DOO “Čistoća”: Izmirujte račune za odvoz otpada, moguć reprogram

DOO “Čistoća”: Izmirujte račune za odvoz otpada, moguć reprogram

16

Hercegnovska DOO „Čistoća“ poziva sve korisnike svojih usluga, fizička i pravna lica, koji iz bilo kog razloga nisu do sada registrovani i ne primaju uredno mjesečne račune za odvoz otpada, da dođu u direkciju Društva (zgrada „starog Doma zdravlja“), kako bi se uredno registrovali shodno važećim propisima.

bty

Napominju da će svi neregistrovani korisnici koji se ne prijave najkasnije do kraja ove godine, biti zaduženi za čitav raniji period u kojem nisu izmirivali svoje obaveze.

Picerija i restoran

Takođe obavještavaju građane i pravna lica koji imaju veća dugovanja prema DOO „Čistoća“ da mogu zatražiti potpisivanje Sporazuma o reprogramu duga, kako bi izbjegli eventualne sudske troškove.

16 Komentari

 1. Ovo je jedna od najgorih i najbezobraznijih firmi u gradu!!!! Racuni su im ko da zlatne poluge voze, a ne smece. Isporuka racuna posebna prica, kasne pola godine, pa onda odjednom sve roknu na jedan racun, kao nije imao ko da nosi, nisu nikad culi za postare!!!

  10
  1
 2. U tu nesretnu jazbinu nema ko koga ne spijundira…ovaj novi direktor ima probleme sa zelucom,onako smucimu se na odreske i projekt gguzouvlakaca,čica

  9
  1
 3. Najveća neistina ovog ljeta je izjava direktora da se ulice redovno peru.
  U ulici Prve Bokeške brigade, blizu uprave, 80 stanova, bila su 4 kontejnera, taman koliko treba.
  U sred ljeta su ponijeta 3 i vjerovatno negdje fakturisana , kao novokupljena.

  18
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code