ĐORĐE NIKOČEVIĆ: ČETIRI OSTAVKE U OO SDP-A U HERCEG NOVOM, A BIĆE...

ĐORĐE NIKOČEVIĆ: ČETIRI OSTAVKE U OO SDP-A U HERCEG NOVOM, A BIĆE IH JOŠ

105
0
Podijeli

Član Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Herceg Novog, Đorđe Nikočević, koji je sa još trojicom partijskih kolega, Nikolom Radmanom, Sinišom Odalovićem i Draganom Novoselom podnio ostavke na sve funkcije i izašao iz partije, kaže za Radio Jadran da oni neće biti jedini i da će biti još ostavki.

– Vratili smo partijske knjižice, jer smo razočarni odnosom vrha partije prema gradu, koji kao da nije u ovoj državi, prema našem Opštinskom odboru, kao i načinom na koji se tretiraju sve privatizacije u Herceg Novom. S obzirom da je SDP u vlasti na državnom nivou, smatramo da su mogli mnogo više da učine – tvrdi Nikočević.
On je kazao da će svakako nastaviti svoje političko angažovanje u nekoj drugoj partiji, ali za sad nije htio da otkrije o kojoj stranci je riječ.
Ostavke ova 4 člana OO SDP-a su definitivne, iako se od njih očekivalo da još razmislie o ovakvom potezu.
– Svako od nas je u SDP-u proveo između 16 i 23 godine i svi smo bili na značajnim funkcijama, ali sada je “crvena linija” pređena i nema nazad – tvrdi Nikočević.
On je dodao da je još jedan od razloga za ovakvu oduku i sama podjela u partiji, koja po njemu ne može donjeti ništa dobro.
Nikočević, Radman, Odalović i Novosel su podnijeli ostavke na sjednici OO SDP-a Herceg Novi održanoj 20. juna.
OO SDP-a imao je 21–og člana, prije nego što je četvorka odlučila da ode, a po našim nezvaničnim saznanjima, nastaviće politički angažman u Ujedinjenoj reformskoj akciji (URA).

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code