Doviđenja dragi vaspitači!

Doviđenja dragi vaspitači!

3466
2
Podijeli

Predškolci JPU Naša radost iz Herceg Novog polako se pripremaju za đačke dane, a grupe iz vrtića u Igalu, kao i grupa sa Savine, danas su priredili završne programe za roditelje i vaspitače.

zavrsna priredba vrtic igalo 1Recitacije, gluma, modna revija, pjevanje, crnogorko kolo samo su dio onoga što su mališani predstavili roditeljima i pokazali da su spremni za obaveze koje ih čekaju u školskim danima.

Picerija i restoran

Dvije grupe predškolaraca iz Igala, njih oko 60, program je otvorilo „himnom“  Herceg Novog, pjesmom Bokelja, „Ima jedan grad na moru“. Glavna vaspitačica vrtića u Igalu, Ljiljana Zarubica, kaže da ispraćaju jednu divnu generaciju, sa kojom su odlično sarađivali.

– Vežemo se za djecu, naviknemo jedni na druge i bude nam žao što odlaze. Sve generacije su dobre na neki način, ali dolaze naraštaji koji mnogo traže – kaže Zarubica.

Učestvovati u odrastanju i vaspitavanju djece, nije lak posao, a Ljiljana za svoj poziv kaže:

– Dugo radim ovaj posao, koji je težak, ali uvijek bih ga izabrala. Koliko god da je teško djeca me usreće, oni nam održavaju duh i mi smo bez obzira na godine uvijek mlade – uvjerena je Zarubica.

Predstavnica roditelja, Jovana Kokot, ima samo riječi hvale za kolektiv vrtića u Igalu:

– Smatram da je vrtić u Igalu najljepši koji Herceg Novi ima, vaspitači i kompletno osoblje su divni, sve pohvale za njih od mene, ali i većine roditelja. Priredba je bila odlična, nema joj mane – priča Jovana.

Mališani su se od vaspitača oprostili uz pjesmu „Doviđena dragi vaspitači“.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code