DPS Demokratama: Kada bi birači imali samo uši, možda biste ih i...

DPS Demokratama: Kada bi birači imali samo uši, možda biste ih i ubijedili. Ali imaju i oči! I pamet!

2153
15
Podijeli

images_slike_logo_dps_logo2Demokrate Herceg Novog nemaju nijednog odbornika u parlamentu naše opštine. Za razliku od njih Demokratska partija socijalista ima najviše odbornika u Herceg Novom i obavlja vlast veoma strpljivo, odgovorno i za dobrobit građana. Zato razumijemo ljutnju Demokrata i želju da sa nama polemišu oko različitih tema. Istina nijesmo ih primijetili kada je, u interesu svih građana Herceg Novog, bilo potrebno rješavati pitanje Bolnice u Meljinama. Nismo ih primijetili ni kada je trebalo preuzeti odgovornost za rješavanje nagomilanih problema oko osnovne škole na Savini. Nismo ih primijetili na sastancima sa predstavnicima zaposlenih Instituta Simo Milošević, niti su mnogo brinuli oko isplate otpremnina bivšim zaposlenima u Brodogradilištu Bijela. Nismo ih primijetili ni jednom metru trase kolektora, a još manje oko rješavanja problema vodosnabdiejvanja grada koji prvi put za poslednjih 20 godina nije imao restrikcije vode tokom ljetnjih mjeseci. Čuli smo da dijele uvozne čokoladice i nastoje da praznim obećanjima privuku pažnju građana – navode u reagovanju iz OO Dps-a Hreceg Novi.

Kakva li je to bila agenda sastanka OO Demokrata kada su se, umjesto sobom, bavili DPS-om? Možemo zamisliti strasnu diskusije iz koje se iznjedrilo onakvo saopštenje. Kada bi birači imali samo uši, možda biste ih i ubijedili. Ali imaju i oči! I pamet! Nikada građani Herceg Novog nijesu nasijedali na provokacije, bestidne obmane i prazna podmetanja. Građani Herceg Novog znali su da cijene svaki pomak na bolje, svaku pozitivnu promjenu, svaki doprinos boljitku – saopštavaju iz novskog DPS-a i dodaju:

Picerija i restoran

– Saopštenje OO Demokrata vjerovatno je imalo za cilj da u javnosti ostavi utisak da se troše državna sredstva u partijske svrhe. Zato da pomognemo OO Demokrata. Nije tajna da je Petar Ivanović potpredsjednik Vlade Crne Gore i koordinator za Herceg Novi ispred DPS kao najjače partije u Crnoj Gori. Tačno je i da je veoma posvećen poslovima u Herceg Novom i da provodi onoliko vremena koliko mu to dopuštaju obaveze potpredsjednika Vlade i važeći zaklonski propisi. Međutim, nije tačno da je Petar Ivanović koristio državne resurse da bi boravio u Herceg Novom. Dolazi svojim, a ne državnim automobilom, vozeći sam. Samo zlonamjerni i tendenciozni, i oni koji su svjesni izbornog poraza i još jedne pobjede DPS, pokušavaju da njegovo angažovanje dovedu u vezu sa narušavanjem ambijenta izbornog povjerenja.

Kao i do sada, DPS će raditi poštujući zakonske propise i partijske odluke. Neutemeljene, tendenciozne i zlonamjerne optužbe shvatamo kao uzaludni pokušaj prikupljanja političkih poena onih kojima očigledno nedostaje ozbiljnija politička ponuda. Gospodo iz OO Demokrata, treba biti pošten, ali ne valja ako Vam to teško pada – zaključuju iz OO Demokratske partije socijalista Herceg Novi.

15 Komentari

 1. Pa vi ste i uništili sve ovo što pobrojaste. A malo ste nabrojali šta je uništeno sve. A ako (ne daj Bože) kojim slučajem i ostanete na vlasti, ode nama bolnica Meljine. I nju će DPS termiti pojesti.
  0  0
 2. A sto sve pobrojaste sto unististe jadni nebili.jesmo li mi krivi I za tamarind I za Baku.zar to nine vas Tata proglasio poslom decenije.Isto sada da se pojavljujemo kada ste sve unistili.ali jos malo pa putyj igumane.a we
  0  0
 3. Ne podrzavam Demokrate po meni to je stranke preletaca i neozbiljne djecurlije ali me cudi da DPS daje ovakva suvoparna saopstenja s brda i dola pa vi imate para pa platite nekog da vam to napise jer ocigledno od vas u Herceg Novom takvog nema.
  0  0
 4. Oci i usi imaju.Ali,pamet,osnovno ljudsko dostojanstvo,obraz,trunke osjecaja…bojim se da nema niko ko glasa za DPS,liso usko interesno povezanih!
  0  0
 5. Ko je doveo do ovih problema,bolnica,institut,brodogradiliste,boka, itd.Vi ste sve unistili pa se sad pojavljujete kao spasioci.Imate obraza da se uopsete oglasavate
  0  0
 6. Ne znam ništa o demoktatama, ali spisak gdje ste bili i kome ste pomogli je za ne vjerovati. Znate li ko je te probleme proizveo? Pišite o drugimam nemojte stalno o sebi jer iza vas ostaje pustoš i taj spisak bi bio dugačak šta niste ili jeste uradili.
  0  0
 7. DA CE I MENI BOG DA PRODAM ZEMLJE PO KRUSEVICAMA, PA CU I JA OSNOVATI STRANKU. NEKA DPS I SVI DRUGI ONDA PRIGOVARAJU KOLIKO IM JE VOLJA, XE, XE, XE!!!
  0  0

Ostavite komentar

*

code