DPS Herceg Novi: Baždar posljednji primjer prelijetanja, za sada!

DPS Herceg Novi: Baždar posljednji primjer prelijetanja, za sada!

2498
18
Podijeli

images_slike_logo_dps_logo2O postojanosti i potrebi za stabilnošću Crne Gore i njenih građana, u poslijednje vrijeme, izgleda najviše brinu oni koji su sve osim postojani, navode u reagovanju iz OO Dps-a Hreceg Novi. Povod je prelazak funkcionera PZP-a, Milovana Baždara u Građanski pokret URA.

Takozvani “preletači” skoncentrisani su u krug šačice političara, ali za malo oko svog lidera Žarka Rakčevića, vodećeg preletača, poznatog u preletačkoj istoriji političke scene Crne Gore, saopštavaju iz novskog DPS-a i dodaju:

Picerija i restoran

–  Trenutna aktivnost na političkoj sceni u kojoj učestvuje Građanski pokret URA je otimanje nekada visokih funkcionera Demokratskog fronta, tačnije PzP-a, u vidu lika i djela Milovana Miša Baždara, bivšeg predsjednika Opštinskog odbora PzP-a Herceg Novi. Istini na volju, ne znamo da li je riječ o otimanju ili svojevoljnom prelijetanju po kojem su funkcioneri URA i PzP postali prepoznatljivi. Jasno je da se riječ “postojanost” ne može i neće naći u njihovom izbornom programu!

Jedan od razloga prelijetanja hercegnovskog PzP-ovog funkcionera je, kako navodi, saznanje da je URA mlada partija ili Građanski pokret. Možda jeste mlada kao organizacija, ali ljudi koji je čine nijesu ni najmanje mladi po političkom stažu. Štaviše, obišli su sve partije koje su ikada postojale na crnogorskoj političkoj sceni, počevši od lidera URA-e, pa do gospodina Baždara koji je poslijednji primjer prelijetanja… Za sada!

U daljem obrazloženju prelijetanja navodi se da je drugi razlog to što URA baštini crnogorsku državotvornost. Pitamo gospodina Baždara: “Gdje su Vam misli o crnogorskoj državotvornosti i Ustavu Crne Gore bile kada ste kao konstituent Demokratskog fronta nasilno napali institucije ove države i pokušali da srušite sve ono što Ustav ove zemlje proklamuje? Gdje su Vam misli o crnogorskoj državotvornosti i Ustavu Crne Gore bile kada ste kao konstituent Demokratskog fronta, a samim tim i kao predvodnik protesta, blokirali ulice Podgorice, doveli u opasnost građane Crne Gore i učinili da se u XXI vijeku zabrinemo za sigurnost naše djece?”

Gospodine Baždaru, novi članu Građanskog pokreta URA, pominjete nevjerovatno herojski čin Vašeg sadašnjeg političkog doma u koji ste se tek juče uselili, izlazak iz Vlade izbornog povjerenja i otkrivanje nezakonitih radnji u javnim ustanovama Vaših kontrolora! Od Opštinskog odbora DPS Herceg Novi – iskren aplauz! Aplauz za pokušaj obmane javnosti dobro poznatim politikanstvom koje Vam kao riječ, preporučujemo da upakujete u svoj izborni program, pa taman da zamjeni rupu koja će nastati kada izbrišete riječ “postojanost”. Kako ne otkriste da Vaš kandidat prvo za ministra poljoprivrede, potom i za potredsjednika Vlade, nije platio porez državi Crnoj Gori koju toliko silno branite od DPS-a? Jasno je da kontrolori kontrolišu selektivno… Eto još jedne riječi za izborni program!

Na kraju gospodine Baždar, novi članu Građanskog pokreta URA, kao ozbiljan politički subjekat, Opštinski odbor DPS Herceg Novi iskreno Vam savjetuje da umjesto pokušaja da rušite Mila Đukanovića i DPS pronađete novi politički cilj. Nama građani Crne Gore vjeruju i daju podršku o kakvoj Vi možete samo da sanjate. Možda budete imali više šanse ako shvatite da cilj ozbiljne partije ne može biti rušenje već građenje. Do tada, uvijek ćete biti preletač iznad kukavičjeg gnijezda! – zaključuju iz OO Demokratske partije socijalista Herceg Novi.

18 Komentari

 1. Najgore saopstenje DPS-a do sada, a bilo je svakakvih. Imam utisak da je ovo napisao neki polupismeni sluzbenik krijuci od rukovodstva sve do objave.
  0  0
 2. Znate i sami da sva opozicija živi samo za taj cilj rušenja Mila,a Milo je sve jači,toliko biste vi trebali da znate.Nego imate boljih političkih načina da pomognete partiji,recimo pročitajte ponovo svoj Program,a izvinite što se miješam.
  0  0
 3. DPS nema čega da se boji i ovakvo komentarisanje nije u skladu sa demokratskim principima te partuje.Puštite svakoga da živi kako sam hoće i budite doslijedni svome izboru. Reaguje neko kao da je taj gospodin toliko moćan.
  0  0
 4. Koja je pametna glava u OO DPS-a smislila ovo saopstenje,
  na posljednjoj vandrednoj sjednici M.Bazdar vam je pruzio kooperativnost i jedini od opozicije ostao u sali Skupstine.
  Raspadate se,a napadate ljude koji vam daju podrsku.
  0  0
 5. U pravu je DPS. Preletanje je iskljucivo radi licnih interesa i takvi su spremni da pogaze sve sto su do sada pricali i radili radi novog “nastupa”. Pu pike ne vazi sto je do sada bilo.
  0  0

Ostavite komentar

*

code