DPS Herceg Novi: Kad preletačevići pričaju o obrazu

DPS Herceg Novi: Kad preletačevići pričaju o obrazu

22
Podijeli

Hercegnovskom DPS-u je drago da je njihovo saopštenje naslovljeno “Kad preletačevići brinu o gradu” imalo efekta, pa su konačno Demokrate počele da čiste grad, navode u odgovoru na saopštenje Demokrata, naslovljeno “DPS starim fotografijama obmanjuje javnost” .

“Isto tako, drago nam je da ste nabavili najnovije polovno vozilo iz 2012. godine i da se time brzopleto pohvalio niko drugi do predsjednik Opštinskog odbora Demagoga Tivat, Vladimir Arsić, kojeg ste kao dipl.ing. elektronike i telekomunikacija u nedostatku sopstvenog kadra u Herceg Novom, zaposlili kao direktora Čistoće d.o.o. Nema šta, čovjek napreduje u struci za koju se školovao. Partijski se dobro doškolovao i naučio kako da prigrabi tuđe rezultate, jer brzina kojom je nabavio najnovije polovno vozilo iz 2012. godine je za svako poštovanje”- ocjenjuju u OO DPS.

Picerija i restoran

U nedostatku argumenata, Demokrate su zatečene slikama koje pokazuju nerad, pa su, kako tvrde, u novom saopštenju posegnuli za novim obmanama:

“To vam, naravno, nećemo dozvoliti. Umjesto bilo kakvog ubjeđivanja oko obraza, podsjetićemo vas na izjave predsjednika opštinskog odbora Demagoga HN, koje najbolje govore o njegovom i vašem obrazu.

1. Katić: „Nove stručne kadrove biraće komisije, a ne kumovi“. Rezultat:nikad više zaposlenih iz rodbinskih i kumovskih porodica koalicije na vlasti u Herceg Novom.
2. Katić: “Idemo na depolitizaciju lokalne samouprave, a ta depolitizacija će da bude apsolutno transparentna, tako da tu neće biti političkog upliva i slično.”Rezultat:isključivo politički kadrovi na svim funkcijama, bez provjere sposobnosti i stručnosti.
3. Katić: “…u prvoj polovini 2018. Usvojićemo novu strategiju razvoja grada”. Rezultat: Strategije razvoja grada do današnjeg dana nema.
4. Katić: “…uskoro ćemo imati rješenje lokacije za nadzemne i podzemne garaže, a vrlo brzo i uređenje kompletnog Šetališta, kao i sređivanja lokalne putne mreže, sa centrom grada”. Rezultat:ništa od navedenog nije realizovano.
5. Katić:“…mislim da bi uskoro mogli doći do dogovora da li će se putarina ukinuti ili će ostati djelimično da se plaća dijelom godine. Plan je da se sve definitivno dogovori do sredine februara…”Rezultat:putarina se plaća i dan danas.
6. Katić: “…radili smo danonoćno kako bismo započete projekte realizovali i mislim da smo na dobrom putu da ih završimo do sredine 2018. To je, prije svega, kolektor – vraćanje ploča na Šetalište od hotela Plaža do Forte Mara, kao i na dio od Galeba do Mimoze. To bi trebalo da bude gotovo do maja.”Rezultat:ništa od navedenog nije realizovano do danas.
7. Katić:“…u Skupštini sve odluke donosimo jednoglasno i tu se ogleda stabilnost vlasti. Riječ je, uglavnom, o mladim ljudima koji su željni da rade i da naprave nešto kako bi grad krenuo naprijed.”Rezultat:mladi odbornici NIKADA ništa nisu rekli.
8. Katić: “…usvojićemo PUP do 15. juna”. Rezultat: PUP nije usvojen.
9. Katić: “…napravićemo novu organizaciju rada lokalne uprave.Biće definisano kako treba da funkcioniše, jer svi sekteraijati u lokalnim upravama u Crnoj Gori nisu isti. I mi ćemo zato razmotriti da li su ovoliki broj i struktura sekteraijata u Opštini Herceg Novi potrebni.”Rezultat: uvećan je broj sekretarijata, a njihova dioba sprovedena sve dok se nije stvorilo dovoljno načelničkih mjesta za sva politička uhljebljenja.
10. Katić je odgovarajući na pitanje da li ima viziju kako riješiti tehnološki višak ustvrdio da apsolutno ima plan, viziju i program na koji način racionalizovati sva mjesta u opštinskoj administarciji. Rezultat: broj radnih mjesta u opštinskoj administraciji ne da nije racionalizovan, već je povećan.

Vrijeme je najbolji svjedok praznih obećanja, neznanja i nesposobnosti Demagoga. Kao i uvijek do sada, građani Herceg Novog procijeniće samo koliko će vam dati vremena – zakljujučuju iz Opštinskog odbora DPS-a Herceg Novi.

22 Komentari

 1. A ne moj te vi iz DPS-a samo o lazima i preletacima Boga vi!
  Mada se vi ni Boga ni obraza ne stidite!
  Bolje cutite!
  Koliko ste samo vi preletacevica zaposlili to dobro znate!
  A tek laznih obecanja dali … i to znate!
  A tek prodali i djedovinu i pradjedovinu… samo ne vasu no nasu…. i to znate!
  ZATO MUCITE I POKRITE SE USIMA KAD OBRAZA NEMATE…. JER TO NE ZNATE!!! (sta je obraz????)

  13
  13
 2. Ne glasam za njih ali su u pravu 100%. Samo obecavaju ,mi im vjerovali. Na Toploj oko kontejnera sve je crno po putu smrdi uzasno, kante pune, da li oni strajkuju? Ovo je za neizdrzati.Mijenjajte nekoga ako ne zna da radi,briga me kako se zove i kome pripada

  21
  4
 3. Pustite se ispraznih saopštenja. Valjda se nečim pametnim bavite. Ili koristite radno vrijeme da biste branili imidž partije kojoj pripadate. Ako hoćete da radite nešto na dobrobit Novoga, vršite uticaj na vašu centralu u Podgorici. Sada aktuelno: po pitanju bolnice Meljine, po pitanju privatizacije Banje. Jer, upravo je vaša centrala doprinijela urušavanju HN ( HTP “Boka”, Mješovito, Vinopromet, Brodogradilište, Prvoborac, Eksport-bilje , itd..). Pokažite sada vaš odnos i lojalnost prema gradu u kojem živite!

  18
  6
 4. Sto vi iz dps malomnih glava mozete da z…..e za kratko vremena
  mi postenim radom to nam treba znatno duze da to dovedemo na svoje noge i onda tek da krenemo napred

  19
  19
 5. Podjite pa slikajte Toplu 2,parkira ko dje stigne,nikakvog reda nema,divljina totalna,svakodnevni zastoji i nervoza.Ajde sto nema parking mjesta,nego nema ni najmanjeg komunalnog reda,zaustavlja se ko dje stigne,izmeti od pasa po cijelom naselju,smece se baca u potok ili se samo spusti uz drvo.Nikada gore nije bilo!Mene je sramota i u moje ime i u ime vlasti.

  31
  6
  • Pustali bi oni i crnogorske kad bi im zavisio prihod od toga,evo se srbuje na svaki cosak u herceg novom i predstavljamo se veci srbi od onih iz sumadije al kakva nam je korist od toga,sto ne dodju srpski biznismeni a ima ih poprilicno pa uloze pare u hn,zasto srpski turisti prvo napune budvu pa onda dolaze u hn,zasto djokovic nije uzo nekretninu na skveru nego u porto montenegru,dok ne svatimo da bez dobre konekcije sa pg ne mozemo krenut naprijed nema srece!

   12
   5
  • Ovo nije ni propaganda ni marketing. Pročitajte sadržaj, u pitanju je podsjecanje na neispunjena obecanja Predsjednika opštine S.Katica. Zatim pročitajte na netu definiciju marketinga i propagande, e tada ce vas biti “SRAMOTA” sto stajete na stranu gubitnicke koalice koja vlada u Herceg Novom. Mi donekle razumijemo da to radite radnim danima dok ste u Opstini na poslu, ali i vikendom…od kuće ?- ne prećerujte…jedan je život?

   24
   15

Ostavite komentar

*

code