DPS Herceg Novi odgovara Demokratama: Demagozi u panici

DPS Herceg Novi odgovara Demokratama: Demagozi u panici

77
Podijeli

Što su Demagozi htjeli da kažu svojim posljednjim saopštenjem malo kome može biti jasno – odgovaraju Demokratama iz Opštinskog odbora DPS-a Herceg Novi.

– Na drugoj strani, potpuno je jasno da je naša odbornica Nađa Karadžić razotrkila gdje Demagoge najviše boli. A kako da ih ne boli kada su obećavali depolitizaciju funkcija i “izbor najboljih”. Zato ćemo sa zadovoljstvom nastaviti da ih razotkrivamo, korak po korak. Ovog puta razotkrićemo ih u pet jalovih, demagoških pokušaja da zavaraju javnost u svom posljednjem saopštenju.

Picerija i restoran

Prvo, jedina partija na kugli zemaljskoj koja misli da je 5.134 manje od 3.967 su Demagozi. Jedino Demagozi mogu da ubijede sebe da su sa manje sakupljenih glasova bilo koga “ubjedljivo porazili i potukli do koljena”. Da bi im pomogli da bolje razumiju svoju demagogiju nacrtaćemo im rezultat. Vidite li dobro, Demagozi?

Drugo, Demagozi kažu da “vlast u Novom fukcioniše besprijekorno i da se radi svakodnevno”. Kako funkcioniše primijetili smo i mi i građani Herceg Novog. Samo Demagozi svojim partnerima mogu reći u lice da prema njima osjećaju “tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem”, a njihovu partneri uzvratiti da “imaju seanse sa raspopom Dedeićem” i zajedno besprijekorno vršiti vlast. Takve ljubavi niđe nema.

Treće, Demagozi su kazali da je “lokalna vlast za proteklih šest mjeseci zaposlila oniliko kadrova da ih možete na prstima ruku prebrojiti”, a nešto ranije “da nemaju problem sa nepotizmom”. Izgleda da Demagozi imaju veliki broj ruku! Što sami, što sa partnerima, zaposlili su:

–         direktora Sportskog centra, predsjednika mjesnog odbora Demagoga u Zelenici koji ima “dva-tri sportska fakulteta”;

–         direktora Stambeno-komunalnog, snahu potpredsjenika Opštine;

–         direktora Agencije za razvoj Orjena koji nema reference;

–         direktora Turističke organizacije, takođe bez referenci ako se ne računa to što je lični prijatelj vođe ONG (organizovane navijačke grupe) sa Tople;

–         direktora Vodovoda;

–         direktora Uprave javnih prihoda;

–         direktora Agencije za razvoj Herceg Novog;

–         direktora Agencije za gazdovanje gradskom lukom koga su naravno čekali da prvo završi svoj privatni posao pa da preuzme funkciju;

–         direktora Parking servisa, sekretara Opštinskog odbora Demagoga;

–         sekretara Sekretarijata za prostorno planiranje, snahu Šefa kluba Demagoga;

–         sekretara Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju, člana Opštinskog odbora  Demagoga;

–         sekretara Sekretarijata za kulturu;

–         šefa Kabineta Predsjednika Opštine, predsjednika Opštinskog odbora Demagoga u Tivtu;

–         direktoricu Muzeja i galerija suprugu odborničkog kandidata…. itd, dugačak je spisak.

 

Da nemaju problem sa nepotizmom jasno je svima u Herceg Novom, jer toliko kumova i članova familije na jednom mjestu nema nijedna opština u Crnoj Gori.

 

Četvrto, Demagozi su jedina partija na svijetu kojoj su izbori u opštini gdje su uspjeli da se uguraju u vlast “fer i pošteni”, a u opštini u kojoj ih niđe nema u vlasti “nefer i nepošteni”.

Peto, osoba za koju ste kazali da je “iz Nikšića sa privremenim boravkom u Novom” je naš odbornik, direktor Muzičke škole, majka dvoje djece, osoba koja postiže konkretne rezultate u poslu kojim se bavi i ne treba joj pomoć da jasno kaže ono što misli. A konkretan rezultat je misaona imenica za Demagoge, posebno sada kada su u panici – zaključuje se na kraju saopštenja Opštinskog odbora DPS-a Herceg Novi.

77 Komentari

 1. Gusle,diple i dvojnice– su naši izvorni narodni instrumenti.Puno je bolja svirka na takvom instrumentu nego na šupljom G_ _ _ U kao što rade pojedini bot-instrumentalisti na ovom portalu.

  3
  2
 2. A sada Koprivica. Dolaze bolji i kvalitetniji,npr. Igor Seferović, Želidrag Nikčević…..ima ih mnogo.
  U dvorani park dvadeset i nekog koncert gusle,diple,dvojnice, naduvano jagnje sa frulom i sl. Počelo je,počelo

  9
  4
 3. Gospodo koja botuje, Stepen negativnog i nerealnog kritizerstva u vašim komentarima je bolestan. Zaista u potpunosti odgovarate onom opisu stanovništva ovdje, kako ga je opisao Ivo Andrić. Stavljate maske anonimnih i lupate komentare, kao da ste vi nekakvi bogovi, nekakvi poznavaoci političke situacije. A zapravo, samo zlonamjerni tipovi, grdno ljubomorsni što ne možete i vi da malo krojite kapu drugima. I onda pljuvate i pljuvate i pljuvate ….
  Depolitizacija NE MOŽE DA SE IZVRŠI dok god centralnu i glavnu vlast drži DPS, u Državi. Sjetimo se smjene 2014 i 2015. Nova DPS vlast nije ni pomislila da pita da li ima neko i ko dobro radi, i da možda ne zaslužuje smjenu. A bilo je i te kako čestititih ljudi, dobrih i savjesnih profesionalaca, uprkos generalno lošoj slici stanja u HN. Nije bilo poštede (sem jednog) a čim ste došli izbacili ste sve natpise na ćirilici i počeli da trošite novac na sve i svašta, od prekrajanja kancelarija, nabavke vozila, do zapošljavanja djevojčica i dječaka, što su jedva postali punoljetni, ali zato dobra partijska vojska. Danas ta vojska botuje po ovim sajtovima … Vi nemate nikakvo moralno pravo da ovu vlast optižujete što nije u duhi depolitizacije, jer smjenom rukovodećih kadrova i direktora, zadržani su svi prethodno zaposleni direktori: Prijić je imenovan za rukovodioca galerije, Starčević i dalje radi svoje programe hajkinga u planini i nailazi na svu podršku opštine ništa manje nego ranije, Đakovićka je čak dobila bolje radno mjesto (ista plata-manje posla, osim što mora i da dolazi na posao, iako to niko ne kontroliše!?), u stambeno-komunalnom je zaposleno lice visokih inženjerskih kvaliteta na mjesto direktora gdje je bio potpuni upravljački haos i gdje su mjenjani direktori kao čarape. Fakat je da sve nije idealno i da pojedini kadrovi svojom strukom ne zadovoljavaju profilu posla, ali to je sve beznačajno u poređenju sa strahovitom centralizacijom koju je pripremio upravo DPS, sa svojim poltičkim jatacima. Vi, koji se ovako bijedno oglašavate, bez pravih argumenata, zapravo ste samo šačica praznih, ostrašćenih glava, koja niti zna niti hoće da zna istinu. Ovi ljudi sada na vlasti NE KRADU, NE UZIMAJU ZA SEBE i budite srećni što MNOGO ŠTOŠTA što je otkriveno u finansijama NEĆE DATI U JAVNOST. Jer, u ovim botovima ima mnogo onih i koji pripadaju partijama koje sada drže vlast u HN, a osjećaju se ojađeni iz nekih ličnih razloga.

  9
  7
  • Kad tako fino politicki puses, sto se ne potpisa. I sto te silne strucnjake i profesionalce ne opisa malo bolje pa rece sto su to oni sa tako visokim kvalifikacijama i diplimama napravili. Pogotovu inzinjeri njima je sve vidljivo.
   Slazem se s tobom da pojedini zloupotreblkavaju portal i lupaju gluposti, isto sto i ti ovim opsirnim clankom napravi, i jjos kazes znas ko si. Na ovo sto si napiso bogami nece biti da znas ni ko si ni sta si vec samo kojoj grupaciji politickoj pripadas (coporu).
   Nije sve u kradji. Ako nesto dobro urade nek i oni zarade. Beci je problem neznanje koje caruje i ono nanosi vecu stetu nego kradja.
   Ustvari sta ja tebi pisem kadd ti ne vidis dalje od politickog nosa. Ajde javno kazi sta si po zanimanju i sta si napravio da nijesi politicki skucio to sto pricas lici na ovo sto ti kazem.
   Nadi nekog da ti kaze ko si.
   Ja ti kaxem da si n…

   7
   4
 4. Ja bi volio da znam barem jedan razlog pametnog i strucnog covjeka koji pocinje da se bavi politikom. Da nije materijalni.
  U koliko ima neki takav neg ga navede pa da drugacije gledam na njih koji se bave tim poslom.
  Toliko nestrucnosti i neznanja i hostapleraja nema nidje kao u polutici.

  10
  4
 5. Ajde vikend je,nemojte se prepucavati par dana,
  nego je li se vratila ona PRC Ekskurzija (People Republic of China).
  Jagodina nije ništa,kako će mo sad procvjetat.

  15
  5
 6. Ne sumnjam da je sve sto pisete jedni o drugima tacno,
  evidentno je da se demokrate ne snalaze bas najbolje u vrsenju vlasti,ima tu dosta propusta,
  nepotizam,kao jedan od njih je bolest ciju klicu ste vi devedesetih godina uneli u organizam ovog grada,a na veliku zalost ni demokrate a i ostatak lokalne vlasti nije ostao imun na nju,
  ali zaboravljate ipak najvazniju stvar Vi ste gospodo draga(DPS) pocinili ekonomski genocid prema nasem gradu unistivsi sve velike privredne subjekte,
  subjekte cijom imovinom jos upravljate i zvjerski je zlostavljate davajuci je sumnjivim licima na koriscenje..

  14
  6
 7. Da je docekati dan kad ce nasa nova vlast dati sa opstenje sa konkretnim navodima… ono, sa argumentom jacim od “a dje je Sveto?”… ili kad ce na argument odgovoriti argumentom a ne poeticnim razglabanjem. Slutim ja u HN izbore uskoro.

  15
  9
  • Da, da… kako li putuju demokrate do Beograda poslije 26. novembra? Idu li preko Mojkovca? Ili im je neprijatno? Kratkog maha ste bili zanimljivi… otkriveni ste. padate svudje…

   12
   7
 8. sad da se organizuju izbori demokrate ne bi imale tri mandata….. zalosno a toliko smo vjerovali u nih oni nas ostavise … fotelje fotelje puste svi ste isti pi….

  27
  7
 9. KOLEKTOR GOTOV DO KRAJA GODINE, reče Đurovićka i naravno ispuni obećanje. A kad dođe sezona plačite i opet glasajte d…… umjesto glavom

  33
  7
 10. a vi ste imali bas strucne kadrove na rukovodece pozicije i nisu bili politicki postavljeni na rukovodeca mjesta kao sto su konjevic ,bjelic,peulic,curcija,zlokovic,gardasevic ,dzeletovic,djakovic,skobalj,bonic,i naravno veliki pravnik radman

  31
  16
 11. E MOJ MICA TAKO SE NEVODI GRAD NEMORAS BITI KAO DRUGI ,ZATO SAM I GLASAO MISLECI DA NISI ALI SAM SE GRDNO PREVARIO OMILILA TI FOTELJA I TVOJA MRZNJA PREMA DUSKU KRUSU NEVODI NIDJE . SAMO TREBA DA ZNAS DA DUSKO KRUSO I KAD NIJE IMAO PARA GLEDAO JE DA POMOGNE DRUGIMA TU JE VELIKA RAZLIKA IZMEDJU TEBE I NJEGA ZATO PAMET U GLAVU MRZNJA NEVODI NIDJE!!!

  41
  10
 12. Za dps znamo da su lo…., okle pare demokratama za onaku kampanju, df okle pare.
  Svi zajedno nevaljaju.
  Sprdaju se sa nama.
  Vlast ne valja a opozicija jos gora.
  Pogotovo u HN…

  27
  8
 13. Nije tragicno sto su zaposlili ljude, tragicno je sto su zaposlili apsolutno nesposobne , neiskusne, neobrazovane! Ni na jedno jedino mjesto nijesu doveli boljeg strucnjaka od onog kojeg su “depoliticno” razrijesili ! Cak ni priblizno sposobnog i strucnog! To je problem koji vodi u totalni raspad sistema, jer na kraju ce gradjani ipak shvatiti da su obecanja bila lazna!

  53
  13
 14. Bravo za direktoricu muzičke škole Herceg Novi!!!! Sve je u pravu što je navela u prethodnom tekstu.
  Nadja za GRADONAČENICU HERCEG NOVOG!!!

  24
  50
 15. jos se zamislite potpisuju kao izvrsni direktori a oni jedva VD a da se raspisu validni i posteni konkursi znaju da ne bi mogli konkurisat ni kao portiri sto se tice radnog iskustva i skole……
  sramno za koga glasaste….
  ali cujem da su zaboravili i svoje clanove da masovno su napustili i napustaju cakula se po pjaci …kad slava i pozicija udari u glavu… sve kratkog vijeka….proce gore no IZBOR.

  33
  7
 16. Che. Ti si sljedbenik onih koji su deportovali ljude i muslimane i srbe iz novog.Tada ste bili zajedno,a kada su ovi uzeli vise od naroda poceli su da vam smetaju.Odje bi mi rekli ne p…. majke ti

  15
  11
 17. Vlast u HN zaposljava svoje ljude na sve raspolozive polozaje da bi imala siguran prolaz i podrsku sa svih strana da radi sta hoce,da zatvori krug ! Ko je protiv nema ga !

  Odakle demokratama onolike silne pare za kampanju !?
  U pitanju su milioni !!!
  Ako se neko sjeca predizbornih obecanja znace o cemu pricam.
  Opametite se Novljani i Bokelji !
  Mi smo ipak u Crnoj Gori a ko je nevoli netreba ga zadrzavati !

  36
  17
  • Kralju moj, Crna Gora je došla silom kod mene i ovo nikada nije bila Crna Gora. Na isti način su bili Turci, Španci, Austro-Ugari, …itd. tako da će i ovima doći kraj, zbog toga mi nećemo nigdje odavde i do zadnjeg će mo se boriti za naš grad.

   22
   13
   • Vidi se da si tvrtko u misljenju da si kotromanic
    imo bi cim da razmislis o ovome sto pises vjerovatno bi se javno izvinuo. Osto si u sramne 90-te ima li ko u tvojoj blizini da ti pomogne.

    2
    1
 18. Pošto mi obični, mali i sićišni građani Herceg-Novoga nemamo para da plaćamo velelepne tekstove i da se međupartijski prepucavamo putem javnih medija, onda nam ostaje da iskoristimo volju administratora nekih javnih medija i da prokomentarišemo naše viđenje kulture i poštovanja među sugrađanima ma koje boje kože, vjere ili partijske pripadnosti da su. Teško je ne primjetiti da pojedini visoki funkcioneri vodećih partija u Herceg-Novom nemaju osnovnu kulturu, pa tako u svim ovim tekstovima između DPS-a i Demokrata prožima se mržnja i jaz među komšijama, sugrađanima i ne partijskim istomišljenicima, a favorizuje se jednostranački indentitet. Da li se mi to vraćamo u rodovsko društveno uređenje?

  30
  2
 19. Dali je moguce da ovi mogu nekome nesto da prigovore a grad su nam unistili sa Brkovicem Popovicem itd.nego oni imaju veliku muku jer vide da vlast funkcionise perfektno na celu sa Bigovicem prisjetimo se ne tako davno nasto su licile sjednice Skupstine a pogledajte sad nivo komunikacije i molio hih vas da onaj vas glavni ne parkira onaj tenk metalik boje po trotoarima pa se nemoze proc.

  32
  27
   • Starija novljanka komunicira u muskom rodu. Odakle proizilazi da:
    a) je ipak rijec o “novijem” “novljaninu”
    b) naprdujemo po pitanju rodnih razlika, promjene pola, slobode izbora rodnog izražavanja.

    Ko će ga znati…

 20. Kad je Tvrtko komiran i ne može na testiranje mora se bliže novi lokalni izbori. Nego, nije mi jasno kako ljubave Demokrate i DF kad se očima ne mogu vidjet? Što ih to spaja zaboga?

  20
  8
 21. Bogami vam ga rekose… Demokrate su najvece razocarenje u nizu razocarenja Novljana. Izbor se cinio da ne moze biti grdji ali evo pretekose ga Mica i Demokrate. Sramno je ovo kako se ponasate, a jos ste na vrijeme da se popravite ako ocete a znamo da necete. omilile se fotelje.

  47
  10
  • Neko bas cijeli zivot zeli da drzi kafanu pa nije islo… i onda sada lijeci frustracije oplakujuci to sto neko ipak ima kafanu. greote.

   21
   10
 22. A Vodovod ste kao slučajno izostavili? Tamo vlada sveopšta i potpuna depolitizacija, je li? Ili se stvari odvijaju u skladu sa vašim privatnim i političkim interesima? Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

  28
  11
 23. Inače sramno je jednu vrijednu i posvećenu ženu prozivati po tome što je iz Nikšića… Mada znamo da bi vam bilo milije da je npr iz Srbinja Ljubinja i sl…

  37
  27
 24. E grade moj, dokle smo mi došli kad nam se …..prepucava a mi propadamo. I jedni i drugi i treći s. Svi znaju ko ste i šta radite, ne znam da li zaista mislite da vam izjave ove vrste doprinose?

  Prepucavanja na nivou srednjoškolaca..Zgadiste mi dan.

  25
  9
 25. Alo “patriote” đe vam je tvorac , vođa kriminalne grupe i lopov u depresiji , veliki rodoljub od jaza i zavale? Đe vam je gazda ideolog rata za mir ? Đe su vam mladi promoteri poput one male iz poltro montenegra što nosa 7,5 grama belog pa dobije kaznu 400e …. Đe su nam naše fabrike ? Đe su deportovani muslimani iz Crne Gore ? Đe vam je čuveni snimak 1 zaposleni 4 glasa ? Pomirite se sudbinom , slobodni i pošteni narod vas prezire … Od slobodnih ljudi nikog ne možete kupit. Slobodnih ljudi je sve više. Slobodni ljudi će oslobodit ovu zemlju od vas i parazita koji podržavaju bolesnu ideologiju za rad sitnih interesa. Ne moraju to biti članovi nikoje partije , samo slobodni i slobodoumni ljudi . Biće vas zanimljivo gledat kojoj ćete ideologiji onda priopadati i šta ćete pričati o ovima što ste ih podržavali … Sloboda dolazi 🙂

  42
  35
  • Da, opazili smo da ste odlično oslobodili Mojkovac, Cetinje, Tuzi, Petnjicu… Pojeli su vas kao marendu… ili međuobrok… makte se, rekli ste svoje. 🙂

   37
   23
   • Zato vas je slobodan narod u primorju razmontirao 🙂 A tek će tamo gdje će najviše da vas boli …. Džaba vam babe , udari , oružje na dnu jezera … Svi znaju što ste i ko ste

    17
    22

Ostavite komentar

*

code