DPS Herceg Novi: Zbori li SDP sa SDP-om?

DPS Herceg Novi: Zbori li SDP sa SDP-om?

1337
1
Podijeli

images_slike_logo_dps_logo2Povodom saopštenja SDP-a Herceg Novi, objavljenog na našem portalu kao i u drugim medijima, pod naslovom “Novljane trovali, sada ih zadužuju”, reagovao je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Herceg Novi.

– Ovim putem informišemo hercegnovski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) da projekat “Upravljanje industrijskim otpadom i čišćenje” Brodogradilišta Bijela sprovodi Agencija za zaštitu životne sredine, kojom rukovodi Ervin Spahić, član Predsjedništva i Glavnog odbora SDP-a. Projektom je planirana remedijacija tla lokacije Jadranskog Brodogradilišta – navodi se u saopštenju.

Picerija i restoran

Kako podsjećaju iz OO DPS-a projekat se finansira na osnovu Ugovora o zajmu koji je potpisan 10. oktobra. 2014. godine sa Svjetskom bankom. Sve aktivnosti u okviru ovog projekta realizuju se preko Agencije za zaštitu životne sredine koja je određena za implementacionu jedincu.

– Ukoliko je neophodno zakazaćemo sastanak predstavnicima SDP-a sa predstavnikom SDP-a. Ako, pak, opštinski odbor SDP-a Herceg Novi cijeni da to nije potrebno, upućujemo ih da sva pitanja, nedoumice ili kritike koje imaju povodom ovog pitanja, dostave svom partijskom kolegi Ervinu Spahiću. Nadamo se da će dobiti precizne i pravovremene informacije sa kojima će upoznati crnogorsku javnost – navodi se na kraju reagovanja Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Herceg Novi.

 

 

1 komentar

  1. Briga me zaista za SDP taman ni cenzus da nece proci,ali vjerovat ne mogu da ovako maliciozan dopis pise veliki DPS !!!,pa da li neko iz DPS -a odobrava ovakva slobodno mogu reci djecija i ironicna saopstenja ili u DPS pise ko sto zeli ???,vjerovatno necete objavit ovo -nema veze ali morah napisat !
    0    0

Ostavite komentar

*

code