DPS odgovara Novskoj listi: Za pohvalu je što ste priznali da smo...

DPS odgovara Novskoj listi: Za pohvalu je što ste priznali da smo najjača partija u Herceg Novom

19
Podijeli

Iz OO DPS-a Herceg Novog odgovorili su Novskoj listi koja je kritikovala izjavu predsjednika lokalnog DPS-a, Slobodana Radovića Kruša da je sastanak političkih partija oko privatizacije Instituta Igalo samo politički marketing.

– Za pohvalu je kada jedna lokalna partija u Herceg Novom oda priznanje DPS-u i kaže da smo “najzastupljenija partija u lokalnom parlamentu”. To je za pohvalu, jer se ta lokalna partija suočila sa istinom – da je DPS najjača politička partija u Herceg Novom, što ne žele da priznaju njeni koalicioni partneri koji obmanjuju i sebe i druge – naglašavaju u DPS-u.

Picerija i restoran

S druge strane, kako dodaju, nije za pohvalu da se ista lokalna partija, koja ima manje članova nego što Institut Dr Simo Millošević ima zaposlenih, bavi politizacijom pitanja koja nijesu u njenoj nadležnosti:

– Institut nikada nije bio, niti će ikada biti, samo lokalno pitanje. Institut je decenijama, uz podršku svih zaposlenih koji su dolazili iz cijele Crne Gore, uz podršku Vlade Crne Gore i uz podršku struke, gradio ugled, podizao standard i sticao nove prijatelje. Način razmišljanja i shvatanje mjesta u društvu pravi veliku razliku između ozbiljne lokalne partije i organizovane navijačke grupe – poručuje OO DPS Herceg Novi.

19 Komentari

 1. Znamo Kruso da ti imas najveci inteteres da institut prodje kao i Tamaris i Igalo.Imas korist da ga srusis eto posla za tebe.Da odvezes materijal da se samelje pa da prodajes beton,za vile i privatne hotele koje bi se radile na zemljiste Institita.Kad si ti,inace javno govorio o necemu,a da nemas ti licno interes.

  20
  11
 2. Novska lista je rekla sto je imala time sto je lijecila komplekse kadriranjem po Opstini… preslo im u naviku da diktiraju ko ce sto raditi pa misle da mogu i na nivou drzave.

  20
  5
 3. Slobo Krušo je Car nad Carevima i samo on može ovakav odgovor da sastavi. Niko više u Herceg-Novom nije sposoban da takav tekst sastavi. Zbog toga ga u DOS-u i vole, a posebno Milo.

  14
  21
  • skokni do arhive srednje škole ,da ti pronađu pismene ( ako se još uvijek čuvaju ) koje je pisao kao đak, da vidiš taj talenat i tu stvaralačku gromadu xaxxaaxaxxaxa

   26
   4
 4. Institut je novski i samo novski. Ako je neko pokušao da ga uništi – to je Vlada Crne Gore sa programom privatizacije. Gospodo, gdje je norveška Biblioteka koja je data Višoj terapeutskoj školi na poklon ? Odnijeli ste je u Berane !!!! Iz Novoga se samo nosi i raznosi ali se iz CG ništa niti vraća niti novo donosi ni u Novi ni u Institut. Ne obmanjujte narod jalovom pričom gospodo iz DPS-a.

  36
  10
 5. Institut i sva dešavanja oko njega itekako jesu tema od lokalnog značaja, naravno sa državnim ingetencijama.
  I da je sreće sve političke partije na lokalnom nivou imale bi oko toga jedinstven politički stav, a to je interes uposlenih i svih gradjana HN i CG.
  A to je privatizacija od strane partnera sa provjerenim znanjem i iskustvom iz oblasti zdravstvenog turizma.

  18
  4
 6. Neznam šta nekome znači to ako je najveći, najmasovniji, naj…….., ako taj neko nema legalno priznatu većinu i opozicija je. U tom slučaju ispada da su oni manji i sitniji mnogo sposobniji, jer su oni sa manjinom na vlasti, zbog toga treba dobro razmisliti prije nego li se naškrabaju neki tekstovi.

  18
  4
 7. Pa Mica to jes politicki marketing… i neka prihvati vodja navijaca da je to to i niko ga ne krivi za to. Ali da mi folira ko da ima rjesenje a ne da nema nego nema ni za ono za sto bi trebao da ima i sto su mu gradjani povjerili!

  24
  23
 8. Ovaj Krusa svasta prica,malo mi je muka,ocu rigat,ali on nikako da ferma.Boli realnost da neko drugi vlada Novim,a on bi da se vrati posto poto.Svako se cese tamo gdije ga svrbi,vlast je slast……

  44
  27
  • Promasena tema Mare… nije pitanje ko vlada Novim. Mada se i to moze raspraviti. Kad vuces vec za jezik sto je to crna cista lista ucinjela do sad? Konkretno? A da nije isprazno sastancenje i foto sesije? Ne sprdaj se.

   13
   17

Ostavite komentar

*

code