DPS Kotor: Lokalna vlast djeluje bez ikakvog plana

DPS Kotor: Lokalna vlast djeluje bez ikakvog plana

11
Podijeli

Lokalna vlast u Kotoru već osvjedočeno djeluje bez ikakvog plana, rasipajući novac građana nasumičnim odlukama. Kritikovati partije na vlasti koje nešto rade je uglavnom lako, ali još lakše ako iste ne rade baš ništa – poručuju u Demokratskoj partiji socijalista Kotor.

– To je slučaj sa kotorskom trenutnom vladajućom družinom, čiji se kompletan učinak sveo na mazanje očiju populističkim šminkanjem grada i bombastičnim izjavama u medijima i društvenim mrežama. Srećom, Kotorani to vide. Sve ima svoj rok trajanja, pa i pare koje neplanski trošite. Na kraju, kad se podvuče crta, ništa ozbiljno i konktrtno za grad nije urađeno. Da budemo precizni, da bi se vodio grad potrebna su planska dokumenta, ali i tu osnovu u vođenju grada oni nisu u stanju da odrade. Pa tako nisu bili u stanju da izrade:
-Strateški plan ravoja Opštine (istekao 2017. god)
-Višegodišnji investiocioni plan (istekao 2017.god.)
-Program razvoja kulture (istekao 2017. god.)

Picerija i restoran

U kotorskom DPS-u smatraju da ako nema plana, po osnovu čega se išta u gradu radi? Oličenje samovolje i neozbiljnosti.
Neodgovorno, amaterski i aljkavo u već poznatom stilu vesele rasklimane koalicije.

– Jedino opravdanje bi moglo biti to što i sami znaju da te planove neće biti u prilici da sprovode jer će ih građani zasaluženo poslati u opoziocione klupe. Draga gospodo, sve se može popraviti, ali činjenica da niste bili u stanju da sastavite Program razvoja kulture, dovoljno govori koliko uopšte shvatate grad ozbiljno, ili pod vođenjem kulture smatrate punjenje budžeta prvoj kumi, koja ga troši na samoreklamiranje, osrednji kulturni sadržaj i maltretiranje podređenih u instituciji, o čemu se već uveliko govori i “u pjaci”, i u nadležnim službama. Imate pravo da birate ljude sa kojima ćete provoditi vrijeme i birate sebi slične, ali ovaj grad nije vaše igralište ni poligon za probne vožnje po kome, zaprepašćeni stvarnim obavezama lokalne vlasti nekontrolisano udarate u sve oko sebe, uglavnom na štetu Kotora. Ili reagujte, ili se dostojanstveno povucite, prije nego što bude kasno – zaključuje se u saopštenju OO DPS Kotor.

11 Komentari

 1. H Novi nikad nije imao bolju vlast gradi se na sve strane nema prekida vode skupstina funkcionise fenomenalno nema vise one svadje svi dobiju rijec. Bravo momci samo tako nastavite bar jos 20 godina.

  12
  16
 2. Gospodo iz DPS-a da li ste svijesni da vladate tri decenije ?
  Sve države bivše juge su mijenjale vlast a da ne pominjemo razvijenije države.
  Banana države i Crna Gora su ostale dosledne.
  Da li se zapitate do čega to dovodi ?
  Demokratija prerasta u anarhiju..
  Povucite se dok ste još navrijeme…

  16
  6
 3. A sto DPS Misli o ovome mome tekstu ima li istine ima li greske odje?

  JA: Drzavna vlast djeluje bez ikakvog plana

  Drzavna vlast u Crnoj Gori već osvjedočeno djeluje bez ikakvog plana, rasipajući novac građana nasumičnim odlukama. Kritikovati opozicione partije na lokalnoj vlasti koje nešto rade je uglavnom lako, – poručujem Ja.
  To je slučaj sa Crnogorskom trenutnom vladajućom družinom, čiji se kompletan učinak sveo na mazanje očiju populističkim šminkanjem Podgorice i bombastičnim izjavama u medijima i društvenim mrežama.Srećom, Crnogorci to vide. Sve ima svoj rok trajanja, pa i pare koje neplanski trošite. Na kraju, kad se podvuče crta, ništa ozbiljno i konktrtno za Crnu Goru nije urađeno.Da budemo precizni, da bi se vodila Drzava potrebna su planska dokumenta, ali i tu osnovu u vođenju Drzave oni nisu u stanju da odrade. Pa tako nisu bili u stanju da izrade:
  -Strateški plan ravoja Drzave (istekao 1988. god)
  -Višegodišnji investiocioni plan (istekao 2006.god.)
  -Program razvoja kulture (istekao 1988. god.)
  U Crnogorskom DPS-u smatraju da ako nema plana, po osnovu čega se išta u drzavi radi? Oličenje samovolje i neozbiljnosti.
  Neodgovorno, amaterski i aljkavo u već poznatom stilu vesele rasklimane koalicije.

  16
  6
 4. Sada je Kotor na redu za placene komentare,dosta je pisano o Novome,naravno sve negativno,sramota kako ljudi prodaju obraz za sacicu para.Pa kada ste tako dobri kako izgubiste izbore?

  28
  9
  • Marice dušo, DPS U Kotor nije izbore izgubio, nego je dobio vise glasove nego 2012, nego je SDP promjenio stranu ( mimo volje svojih glasaca)

   12
   16

Ostavite komentar

*

code