Dragan Šimrak (SDP): Vazda sam vam zamjerao, što ste više DPS-ovci nego...

Dragan Šimrak (SDP): Vazda sam vam zamjerao, što ste više DPS-ovci nego Novljani

1804
0
Podijeli

Očekivao sam da na moj intervju reaguje nosilac liste DPS-a. Ipak odgovoriću i gospodinu Radoviću, iako se duboko politički razlikujemo, jer ga ja vazda lično cijenim i uvažavam za razliku od njegove partije koja to čini po potrebi – navodi u saopštenju nosilac liste koalicije SDP URA, Dragan Šimrak.

Ko sporije čita, kao moj kolega Radović, trebalo mu je cijelih pet minuta da pročita moj intervju. Pretpostavljam da nije duže od toga trebalo da se ispoštuje naredba stigla iz Podgorice. A u novskom DPS-u naredbe iz Podgorice, izvršavaju se bespogovorno. I kada treba prodati HTP Boku. I kada treba dozvoliti otimanje Mamule. I kada treba prodati Meljine. I kada treba prodati Institut… Doduše, naredbe su nekada dolazile i iz Budve, od ideologa Marovića. I one su se, naravno, izvršavale. Jer i to je “odozgo”.

Picerija i restoran

Vazda sam vam zamjerao što ste više DPS-ovci nego Novljani. Da je drugačije digli bi glas protiv onih koji uništavaju Novi, a koji su dominantno bliski vrhu DPS-a.

 

Ipak, vrijeme koje ste proveli čitajući moj intervju nije bačeno vrijeme. “Bačeno” je vrijeme koje su “pojeli skakavci” iz DPS-a. “Bačene” su godine u kojima je uništeno hiljade radnih mjesta naših sugrađana i “bačeno”  i uništeno ono sto su generacije stvarale. Gospodin Radović kao rođeni Novljanin to zna. Zna i kada i kako je uništeno. Vjerovatno zna i zašto o tome ćuti.

DPS je partija sa kojom, osim kupljenih, niko neće, čak ni u vlast. Tako su se vazda tretirale samo okupatorske vlasti. A DPS se prema narodnim dobrima ponaša slično.

Uporedbe radi, zamislite čovjeka koji hoće sa svima, a sa njim niko neće. E DPS je takva partija. Ali mnogi u DPS-u nijesu takvi.  I zato im tamo nije mjesto. Takvi nas sve otvorenije podržvaju i pridružuju nam se. Zato što ne žele da se nakon svega, nekom novom Brkoviću, proda i Institut. Zato što žele vlast koja služi javnom interesu, a ne pojedincima na vlasti.

Zato će podržati one koji su VAZDA bili na braniku domovine! A Vi gospodo iz vrha novskog DPS-a izdvojite još pet minuta (to vam je tri puta po minut-dva) i pročitajte intervju jos jednom. Iako sporije čitate znam da brzo razumijete. Iz drugog puta biće vam sve jasno, zaključuje na kraju saopštenja Dragan Šimrak.

Plaćeni izborni program

Nema komentara