DRAŠKOV LET DO ZVIJEZDA

DRAŠKOV LET DO ZVIJEZDA

0
Podijeli

drasko_djukicJoš jednom je Herceg Novi pokazao da ne oskudjeva u muzičkim talentima. Ovoga puta to nam je dokazao tridesetogodišnji, skromni i ne baš pričljivi, Draško Đukić.

Momak koji je od početka svojojm neobičnom harizmom oduševio žiri, kasnije i publiku, pobjednik je zabavno muzičkog šou programa, emitovanog na TVCG “Let ka zvijezdama’”

Picerija i restoran

Let je započeo jednom sasvim drugom muzikom, ne toliko komercijalnom i opšte slušanom, ali to mu nije smetalo da osvoji najviše glasova publike i da svi shvate da je otkriven pravi umjetnik.

Nastupi za njega nisu bili novost, jer on već izvjesno vrijeme pjeva i svira u lokalima i kafićima u rodnom gradu, a u Novom Sadu imao je i svoj bend. Radio je, kako je nekoliko puta isticao sve i svašta i kao građevinac i konobar, taksista….

A, da je Draškov glas dopro do srca mnogih, moglo se vidjeti sinoć ne samo u velikom studiju TVCG, već i na društvenim mrežama. Facebook je bio preplavljen pozivima za glasanje sa svih stranica na kojima se okupljaju Novljani, kao i na Twitteru.

Skromno kao i tokom čitavog takmičenja, sinoć nakon osvajanja prvog mjesta, Đukić se zahvalio svima koji su ga podržali, posebno žiriju od kojih je, kako je rekao, dobio značajne savjete. I svi oni koji su pratili ovaj šou, bili su svejdoci da se Đukić isticao velikim talentom ioriginalnošću, koji nije prošao nezapaženo.

I u samom finalu je Nikola Radunović frontmen grupe “Perper” to i potvrdio rekavši,”ti si za korak ispred ostalih”.

Najstariji učesnik finala “Leta ka zvijezdama”, osvojio je 5.000 eura, a poziv da učestvuje na ovogodišnjim “Sunčanim skalama”, uručio mu je direkotr festivala, Slobodan Bučevac.

– Drago mi je da ćeš biti sa nama u našem i tvom Novom, ali želim ti da odeš i dalje izvan granica Crne Gore – poručio mu je Bučevac.

Đukić će dobiti šansu da snimi i album za koji će tekstove i muziku raditi eminentni muzičari iz Crne Gore: Sergej Ćetković, Nina Petković, Božo Bulatović, Danijel Alibabić i Vanja Radovanović. On je u svom maniru na kraju izrazio želju da se na tom prvjencu nađu i ostali učesnici muzičkog programa “Let ka zvijezdama”.

Osim Đukića, učesnice završnice, bile su i 16-togodišnja Dušanka Belada, sa Cetinja, koja je bila drugoplasirana i 18-togodišnja Milica Vujadinović iz Podgorice.

Prethodno su u prvom krugu “ispale” Aleksandra Vujović iz Berana i Jelena Daković iz Herceg Novog.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code