Druga faza Instituta otvara vrata za 800 karatista

Druga faza Instituta otvara vrata za 800 karatista

11
Podijeli

Sportski centar Igalo ugostiće od petka do nedjelje oko 1000 mladih karatista, koji će se boriti za naslov prvaka Balkana u kategorijama kadeta, juniora i mlađih pionira. Karatisti, delegati, sudije, njih oko 800, biće smješteni u Drugoj fazi Instituta Igalo, informiše direktor marketinga Instituta Igalo, Nikola Mračević.

Dolaze takmičari iz Slovenije, Makedonije, Bugarske, Turkse, Kosova, BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a u najavi su još i karatisti iz Albanije i sa Kipra.

Picerija i restoran

– Sjutra očekujemo oko 30-35 sudija, delegata i organizatora. Svi učenisci, odnosno karatisti biće smješteni preksjutra, 7. decembra. Boraviće na tri noći, 7, 8. i 9. decembra – navodi Mračević.

Kako je kazao, svi učesnici Balkanskog prvestva u karateu biće smješteni u drugoj fazi Instituta, jer je prva popunjena do posljednjeg kreveta pacijentima koji usluge koriste preko Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje. Njih je trenutno 380 na rehabilitaciji u ovom dijelu Instituta, što je rekordan broj za decembar, naglašava Mračević. Stari stacionar  Instituta radiće do 23. decembra.

Balkansko prvensto u karatetu za kadete, juniore i mlađe pionire biće održano u Sportskom centru Igalo od 8. do 10. decemra, a u okviru prvenstva biće održan i sudijski brifing, kao i polaganje testova za balkanske sudije.

11 Komentari

  1. Tuga kad imate takav objekat a morate stalno da otvarate i zatvarate vrata 😀 Tužno da ne može biti tužnije…. Da pitamo ove iz DPS-a šta to u Crnu Goru radi , osim klinika za odvikavanja od depresije ? Pardon , njihovi funkcioneri koriste ove iz Beograda

    18
    15
  2. Oce li biti plata u ovu nesrecnu Opstinu ove nedjelje ili ovaj mjesec uopste ili JE ODLAZECA VLAST VEC SVE POKRALA I POTROSILA NA PUTOVANJA ! ! ! !

    16
    4

Ostavite komentar

*

code