“Drugačiji” sa Zoranom Kesićem u Dvorani Park

“Drugačiji” sa Zoranom Kesićem u Dvorani Park

1287
6
Podijeli
 

zoran kesic1Ciklus aktivnih panel razgovora “Drugačiji” biće nastvaljen večeras  sa gostom “Herceg festa”, Zoranom Kesićem. Ovaj beogradski tv voditelj, autor je popularnih humorističkih emisija “Ozbiljne vesti”, “Dezinformator”, “Fajront republika” i “24 minuta sa Zoranom Kesićem“. Dobitnik je nagrade “Stanislav Staša Marinković” za 2015. godinu.

U kulturološkim tribinama “Drugačiji”, učestvuju stvaraoci iz regiona koji su se dokazali kao vrsni pisci, novinari, reditelji, kolmunisti, ali koji su uvijek ostajali samosvojni i samostalni. Imali su i imaju svoj stav bez obzira na društvene i političke okolnosti i branili su ga i brane svojim djelom ili javnim istupanjima. Možemo biti saglasni sa njima ili ih osporavati, ali ostaje činjenica da su stvaroci koji obilježavaju naše vrijeme i od kojih imamo šta da čujemo, poručuju iz “Herceg festa”.

Otvoreni razgovor sa Zoranom Kesićem poslušajte večeras u 20 h u Dvorani Park.

6 Komentari

  1. Изванредна приредба, метрополска. Херцег-Нови уме дивно да изненади. Свака част, поздрављам иницијативу. Надам се унапред новим гостима.

  2. Sinoc 400 ljudi u dvorani. Sa aplauzima i smijehovima ponekad i kiselim jer je bilo i provokacija narocito prica o legalizaciji korupcije. . Stvarno su Drugaciji drugaciji od svega sto gledamo u Novom. . Bravo . Sad neka Stevo dovede nekoga iz. Cg koji je kao Kesic. Odlicno vece.

  3. Veliki pozdrav za kamermana “Sreća”, koji je snimao event. Kralju “svaka ti čast” !?! Da te nema, trebalo bi te izmisliti !?!

Ostavite komentar

*

code