“Drugačiji” sa Zoranom Kesićem u Dvorani Park

“Drugačiji” sa Zoranom Kesićem u Dvorani Park

1486
6
Podijeli

zoran kesic1Ciklus aktivnih panel razgovora “Drugačiji” biće nastvaljen večeras  sa gostom “Herceg festa”, Zoranom Kesićem. Ovaj beogradski tv voditelj, autor je popularnih humorističkih emisija “Ozbiljne vesti”, “Dezinformator”, “Fajront republika” i “24 minuta sa Zoranom Kesićem“. Dobitnik je nagrade “Stanislav Staša Marinković” za 2015. godinu.

U kulturološkim tribinama “Drugačiji”, učestvuju stvaraoci iz regiona koji su se dokazali kao vrsni pisci, novinari, reditelji, kolmunisti, ali koji su uvijek ostajali samosvojni i samostalni. Imali su i imaju svoj stav bez obzira na društvene i političke okolnosti i branili su ga i brane svojim djelom ili javnim istupanjima. Možemo biti saglasni sa njima ili ih osporavati, ali ostaje činjenica da su stvaroci koji obilježavaju naše vrijeme i od kojih imamo šta da čujemo, poručuju iz “Herceg festa”.

Picerija i restoran

Otvoreni razgovor sa Zoranom Kesićem poslušajte večeras u 20 h u Dvorani Park.

6 Komentari

  1. Изванредна приредба, метрополска. Херцег-Нови уме дивно да изненади. Свака част, поздрављам иницијативу. Надам се унапред новим гостима.
    0    0
  2. Sinoc 400 ljudi u dvorani. Sa aplauzima i smijehovima ponekad i kiselim jer je bilo i provokacija narocito prica o legalizaciji korupcije. . Stvarno su Drugaciji drugaciji od svega sto gledamo u Novom. . Bravo . Sad neka Stevo dovede nekoga iz. Cg koji je kao Kesic. Odlicno vece.
    0    0

Ostavite komentar

*

code