Drugo veče festivala stand up komedije

Drugo veče festivala stand up komedije

559
2
Podijeli

stand up fest hn 1 141115Nastupima regionalnih stan up-era Ivana Nikolića, Jelene Radanović i Aleksandra Perišića iz Srbije, kao i Martina Lipša iz Slovenije, večeras će na sceni dvorane Park biti nastavljen prvi festival stand up komedije u Herceg Novom. Početak programa najavljen je za 20 h, a karte po cijeni od 3 eura mogu se kupiti dvije ure prije početka performansa na biljetarnici dvorane Park.
Festival je otpočeo sinoć performansima Raše Nestorovića, Nikole Silića i Srđana Dinčića iz Srbije, kao i Mirande Lončar iz Bosne i Hercegovine. Komičari su oduševljeni gradom, atmosferom i festivalom i jedva čekaju početak večerašnjeg performansa.
Trodnevni festival biće završen sjutra veče, kada će publika biti u prilici da vidi nastupe Ane Zlatanović i Neše Bridžisa iz Srbije i Tihomira Paravine i Marine Orsag iz Hrvatske.
stand up fest hn 2 141115Festival komedije koji se premijerno održava u Herceg Novom u ovogodišnjem izdanju okupio je 12 regionalnih stand up komičara, a plod je saradnje JUK Herceg Fest i regionalnog udruženja stan up komičara sa sjedištem u Beogradu “Stanup.rs”.
U okviru novembarskog programa kulturno zabavnih dešavanja u gradu, JUK Herceg Fest pripremio je za Novljane još tri gostujuće predstave. Riječ je o predstavi “Dvije” koja će biti odigrana 19. novembra, “Upoznaj mog tatu” 21. novembra i dan kasnije predstavu “Plastika”.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code