Drugog dana Big Game Fishing: Četiri tune preko 140 kg

Drugog dana Big Game Fishing: Četiri tune preko 140 kg

5718
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U Gradsku luku sinoć su se tri broda u 4. Big game fishing-u u Herceg Novom vratila sa ulovom.
big-game-2409-1Najuspješnija bila je ekipa Big game Herceg Novi, na čelu sa Racom Gardaševićem i članovima Mirkom Šukovićem i Kostom Konstatinovićem (Ivanjnica). Ulovili su dvije ribe ukupne težine, skoro  80 kg (33.90kg i 45.70 kg)

Ekipa Porto iz Budve imala je samo jednog člana Slobodana Kavaju, koji je uhvatio tunu  30,65 kg. Ekipa Ribarsko selo sa tivatsko-novskom posadom, sa kapitenom Nebojšom Samardžićem, ulovila je tunu od  31,20 kg. Sa njim su bili članovi Krstović, Davidivić,Vlaović.

Picerija i restoran

Vrijeme je poslužilo domaće i ribare iz regiona. Danas ih prati malo uzburkano more. U lov na tune, sabljarke, lampuge,albakori, na driftovanje, šest do deset milja od obale, odnosno od zaliva Boke, krenuli su sa Škvera u 8 h. Ribarski dan trajaće do 17.30.

big-game-2409-2Radi popularizacije ribolova, pogotovo  atraktivne sportske discipline Big game fishing, danas je organizovan turnir i edukacija u malom  ribolovu – Little game. Za 35 djece od 7 do 14 godina, sa roditeljima-pratiocima, organizovan je prevoz brodom do Rosa. Kupljena im je sva potrebna oprema za ribanje. Imaju užinu osvježenje i trojicu iskusnih instruktora, koji im pomaažu i uče vještinama ribanja sa obale.

big-game-little-2409Večeras će nakon vaganja ulova trećeg dana Big game fishinga, u Stanici na Škevru, biti proglašenje pobjednika, a  najboljima dodijeljeni pehari i diplome.

Potom će uslijediti prava riblja gozba za preko 100 učesnika i gostiju 4.Big game fishinga, za koju je nakon prva dva dana obezbiejđeno pet tuna od preko 180 kg. Ostaje da vidimo koliko će takmičari imati danas sportske i ribarske sreće.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code