DRŽAVNO SENIORSKO PRVENSTVO U RIBOLOVU U IGALU

DRŽAVNO SENIORSKO PRVENSTVO U RIBOLOVU U IGALU

175
0
Podijeli

Klub sportskih ribolovaca Igalo sjutra će biti domaćin državnog seniorskog prvenstva u disciplini štapom iz barke i krug.

Organizator ovog prvenstva je Savez za sportski ribolov na moru Crne Gore. Najavljeno je 39 takmičara iz trinaest klubova iz Crne Gore koji su plasman obezbijedili ili kao prošlogodišnjih 10 najbolje plasiranih ili u regionalnim takmičenjima u dvije regije (regija Herceg Novi- 13 najbolje plasiranih, regija Kotor-Tivat-Bar- 16 najbolje plasiranih).
Okupljanje takmičara je do 7.30 na ušću rijeke Sutorine, a takmičenje će trajati od 8.30 časova do 12.30 časova. Domaćin je obezbjedio trinaest barki i sudijski brod kao i njesku i marendu za sve takmičare.
Inače, Klub sportskih ribolovaca Igalo pored odličnih rezultata na državnim prvenstvima ostvaruje i zapažene rezultate na izvan Crne Gore. Već tri godine za redom juniori KSR Igala, u sastavu: Aleksandar Milosavljević, Luka Ćorić i David Gudelj su ekipni državni prvaci, a Aleksandar Milosavljević je najbolji junior za 2014. godinu u Savezu za sportski ribolov na moru Crne Gore.
Seniorska ekipa: Marko Radosavljević i Dragan Milosavljević su na Kupu Velesa u Makedoniji zauzeli četvrto mjesto, a ekipa u sastavu Marko Radosavljević i Dragan Ukropina su na kupu Svetog Duje u Splitu bili treći i ovaj klub okitili bronzanom medaljom i peharom.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code