Dubrovnik: Jadranaši na vaterpolo kampu OH2O POLO

Dubrovnik: Jadranaši na vaterpolo kampu OH2O POLO

878
0
Podijeli

Od 6. do 10. aprila u Dubrovniku je održan vaterpolo kamp OH2O POLO – sport za mlade. Učesnici su bili osamdesetak dječaka rođenih 2004. i mlađih iz Juga, Cavtata, Gusara i Bellevuea, te iz tri crnogorska kluba, Jadrana Carine, Primorca i Cattara.

oh2o kampGlavni trener kampa je bio Veselinu Đuho, a u radu  je učestvovao i trener Jadrana Carine, Filip Andrić.

Picerija i restoran

Osim učenja specifičnih vaterpolo vježbi, te usavršavanja taktičko – tehničkih sposobnosti za polaznike kampa dr sc. Dean Kontić održao je predavanje na temu ‘Zdravlje i sport’.

Glavni trener kampa Veselin Đuho, bio je vidno zadovoljan rezultatima u proteklih pet dana:

–      Djeca su bila oduševljena uslovima smještaja s jedne strane, kao i treninzima i druženjem s djecom iz drugih klubova, s druge. Velika zahvala ide i trenerima koji su ovih pet dana radili s njima. Isto tako mislim da su i oni uz prof. Deana Kontića, koji je obavio kvalitetna testiranja,  dosta naučili o stručnom radu – kazao je Đuho.

Pored treninga i predavanja, slobodno vrijeme je iskorišćeno u druženju i zajedničkim aktivnostima učesnika, pa su tako u petak ujutro svi zajedno obišli staro gradsko jezgro Dubrovnika.

Ispred Jadrana Carine na kampu je učestvovalo 17 igrača i to: Đorđe Čvorović, Nemanja Čepić, Andrija Nakićenović, Aleksa Burić, Amar Kujović, Matija Kujačić, Luka Sijerković, Spasoje Aćimović, Luka Čačić, Petar Milojev, Šćepan Kontić, Sava Huter, Meldin Hodžić, Miljanović Dejan, Vukašin Marjanović, Andrija Šekularac i  Aleksa Jovanović.

Projekat OH2O POLO, čiji je nosilac i inicijator PVK Jadran, finansira EU  iz sredstava IPA prekogranične saradnje.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code