Duo “NeSte”: Koncert u Muzičkoj školi

Duo “NeSte”: Koncert u Muzičkoj školi

319
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Iako nisu uvršteni u zvanični program, Muzička škola Herceg Novi prirediće i ove godine, 7. februara, koncert klasične muzike povodom Praznika mimoze.

Publici će se predstaviti gostujući duo “NeSte”, mladi umjetnici Nemanja Potparić iz Crne Gore – harmonika i Stevan Savić iz Srbije – klavir. Na repertoaru će biti djela G. Hermosa, A. Pjacola, A. Nikolića, D. Đukića i J. Derbenka, odnosno kompozicije klasične i tango muzike.

Picerija i restoran

“NeSte” duo je imao koncerte u mnogim gradovima Crne Gore i Srbije, a nastupali su u Hrvatskoj, Rusiji, Francuskoj i drugim zemljama širom Evrope.

– Muzička škola Herceg Novi nastoji da promoviše talentovane mlade umjetnike, kao i nove umjetničke forme, jer je cilj da okupi i podrži stvaralaštvo mlade generacije i pomogne njihov profesionalni angažman, kako bi svoj umjetnički rad predstavili široj javnosti – kazala je direktorica škole, Nada Karadžić.

Koncert je zakazan za 7. februar, u 19 h u koncertnoj sali škole .

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code