DUŠAN RADOVIĆ KRUŠO: AĆIMOVIĆKA ROĐENA ZA OVU FUNKCIJU, KOALICIJA SA DPS-OM STABILNA

DUŠAN RADOVIĆ KRUŠO: AĆIMOVIĆKA ROĐENA ZA OVU FUNKCIJU, KOALICIJA SA DPS-OM STABILNA

157
0
Podijeli

Iako vrlo mlada i bez političkog iskustva za golem zalogaj kakva je čelna funkcija opštine, kandidatkinja Izbora, Nataša Aćimović, ima sve što je potrebno za obavljanje ove odgovorne funkcije, smatra nosilac Građanske liste Izbor, Dušan Radović Krušo:

– Moje mišljenje je potpuno obrnuto. Ona je rođena za tu funkciju. Ima samo trideset godina i može da radi 15 sati dnevno. Nije potrošena, nije istrošena, ima nerve sačuvane, to će joj najviše biti potrebno. Mlada je, obrazovana osoba, sa puno energije, žena, jer po mojim kriterijumima žene su mnogo bolji saradnici, savjesnije, tačnije – kazao je Radović za Radio Jadran.
Na našu opasku da kandidatkinja Izbora nije ranije bila zapažena u javnom i političkom životu, Radović poručuje:
– Ovdje nema potrebe ni za kakvom politikom. Ovdje samo treba da se radi, radi i radi, kategoričan je Radović.
On je takođe demantovao navode da se i sam kotirao kao potencijalni “nasljednik” svog dojučerašnjeg saradnika Nikole Nikše Gojkovića, kazavši kratko: “Nije to tačno”.
Kad je riječ o koalicionom sporazumu sa Demokratskom partijom socijalista, Radović ističe da koalicija funkcioniše bez problema, te da je cijepanje unutar Izbora okončano:
– Nemamo nikakvih problema oko saglasnosti sa njima. Imali smo mali skandal oko cijepanja u Izboru, ali to smo prevazišli. Funkcioniše koalicija bez problema, i sada samo treba da se krene sa realizacijom onoga što smo obećali jedni drugima da ćemo da uradimo, kazao je on.
Ono što u Izboru očekuju u narednom periodu je raskidanje ugovora za Opštu privatnu bolnicu Meljine, rješavanje problema u Vektra Boki i procesuiranje kandidature Herceg Novog za evropsku prijestonicu kulture, što je ključna stvar, smatra Radović.
On nije želio da otkriva ni ko će zauzeti drugo potpredsjedničko mjesto u Opštini nakon Tamare Vujović, poručivši samo: “Čuće se, uskoro”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code