DUŠAN RADOVIĆ KRUŠO: NOVSKA LISTA PRIKUPLJA JEFTINE POLITIČKE POENE

DUŠAN RADOVIĆ KRUŠO: NOVSKA LISTA PRIKUPLJA JEFTINE POLITIČKE POENE

241
0
Podijeli

Isprovociran jučerašnjim saopštenjem Novske liste, kojeg je potpisao dr Savo Marić, u kome se komentarišu aktuelni stečaji u Hreceg Novom, napada vladajuća koalicija, a posebno Udruženje građana “IZBOR”, reagovao je Dušan Radović Krušo.

– Kad se tako gnušate koalicije DPS – IZBOR, što vašem kandidatu za predsjednika opštine ne naredite da da ostavku na funkciju u lokalnoj upravi, a ako neće, onda se od njega ogradite. To bi bilo pošteno na šta se i vi često pozivate. Ali, po onoj narodnoj: “Ko o čemu, k…. o poštenju”, mislite da je pošteno da taj narod koji ostaje na ulici, zamajavate nekakvim jalovim i besmislenim zaključcima sa Skupštine opštine Herceg Novi. Pretpostavljam da znate da ti zaključci mogu uticati na stečajni postupak “VEKTRA BOKA”-e AD u stečaju, taman toliko kao da smo usvojili zaključak da se ruska vojska povuče sa Krima i da očekujemo da to uradi – navodi Radović, uz tvrdnju da je sramota što Novska lista na taj način prikuplja jeftine političke poene i “sluđuje” narod.
Osim toga, prvi odbornički klub koji dobija novac iz opštinske kase je Novska lista, podsjeća Radović:
– Tada vam ne smeta Koalicija DPS – IZBOR. Što ne kažete da je donacija opštine Herceg Novi za OFK Igalo 100% veća od iznosa koji je propisan budžetom? Ni tada vam ne smeta koalicija DPS – IZBOR.

Picerija i restoran

Komentarišući upotrebljeni citat Njegoša: “A za njim jata prokletoga “skota…”, Radović kaže da hoće da vjeruje da su iz Novske liste mislili na svog gazdu od kojega redovno primaju platu, troše, jedu… I koji se uvijek krije iza Novske liste i Miće. Zato i poručuje:
– Ali neka, nisi ti jedini Novljanin koji pljuje po meni i IZBOR-u, to je prosto manir i način života, izbacivanja negativne energije, skupljene u dugogodišnjoj zatvorenosti, a kod tebe posebno još i bolest, što mi je jako žao, i zbog toga ti opraštam sve. Sve loše što si rekao i uradio protiv mene i IZBOR-a – naveo je Radović.
Na konstataciju-metaforu iz Novske liste da je “Izbor – trojanski magarac…”, on je uzvratio metaforom nazivajući Novsku listu “Azilom za izgubljene domaće životinje”.
– Ali azilom gdje su one plemenite, naravno mislim na karakter, već udomljene, i ostale su samo one koje niko neće, ili ti rase DODŽ” – zaključio je Dušan Radović iz Izbora.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code