Duško Knežević: Kreće realizacija projekta Punto Mimoza vrijednog 500 miliona eura

Duško Knežević: Kreće realizacija projekta Punto Mimoza vrijednog 500 miliona eura

26
Podijeli

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević najavio je skori početak realizacije projekta Punto Mimoza, na ulazu u Boku, vrijednog 500 miliona eura.

“Od većih projekata smatramo da bi u projektu Punto Mimoza uskoro mogla da započne realizacija. U toku su pregovori sa partnerima iz Azije oko realizacije ove investicije vrijedne oko 500 miliona eura. Tri nezavisna mediteranska sela, tri razvojne zone, tri razvojna potencijala, tri različita identiteta i tri potencijalno različite faze izgradnje okupljene su u jednu urbanističku sliku međusobno povezanim pješačkim stazama, zelenilom i pozicioniranjem velikog obodnog poteza kroz marinu koja ima 150 vezova”, rekao je Knežević u intervjuu za Portal Analitika.

Picerija i restoran

26 Komentari

 1. Pita li se odje obicni gradjanin u ovoj drzavi za bilo sto?
  Sto je moj pokojni otac rekao :”Doce vrijeme kad cemo svi biti gradjani drugog reda”.
  I nije pogrijesio.
  Tek nama obicnima predstoji haos.
  Nek dovedu finansijere iz raznih dijelova svijeta i nek pokupuju cijelu CG,a ja cu se ljeti kupati u kadi sa malom patkicom.
  Sramota i stida da Vas bude sve. Samo na pare mislite.
  Stice Vas kazna , ali ona od Boga.

  16
  1
 2. Stvarno e strasno sta se radi sa nasom obalom. Gledam u Bapsice svake godine po jedna betonska plaza nikne. Ja predlazem da odmah izbetoniraju(dodaju) jedno 10m -15m setalista put mora duz cijele obale i rijese problem. A ovaj ima da nas usreci ko onaj iz vektre.Sve neki milioneri a mili9ne napravili u cg zato sto su kumovi, rodjaci diktatora, veoma sposobni i krajnje posteni ljudi.

  17
  1
 3. Mina do mine… Ovo je pričao i đuro cetkovic kad je bio predsednik opštine, i koji je btw progurao celu ovu priču još 97, a sad ce neko tamo da pokupi kajmak.
  Klasična šema, ni traga ni glasa od dupla, kupi se krš, povuku se dupovi poslije toga i eto 500 miliona.
  Halo ima li ovde što krivično slučajno???

  9
  1
 4. Sigurno je uradjen elbaorat o uticaju lukobrana na morske struje po zalivu. Boka nam je postala zabokrecina. U dijelu oko Porta Novi. Zapitajte se okle ovoliko algi u plicaku.

  21
 5. Nemaa vam od ovoga nista. Cim dodje prvo jugo ima da pomete sve ovo. To su strucnjaci koji ne znaju da su tu najjaci udari juga i najjaci kurenti

  38
  4
 6. Sigurnim korakom ce Boku pretvoriti u obicnu zabokrecinu sa oboliko marina. Mimoza Lazaret Porto Novi Zager…ima li kraja. Tako se unistava turizam.

  33
  7
 7. Ajde bogati popusti nas i ovu bolnicu predaj državi od koje si je uzeo pa pravi komplekse i putno mimoza koliko hoćeš.
  Vi stvarno mislite da su Novljani retardirani !!!!!!!!
  Pa vam opet nešto vjeruju !!!!!!
  Sramota !!!!!!!!

  49
  3

Ostavite komentar

*

code