DVA HUMANITARNA KONCERTA ZA MALOG MARTINA

DVA HUMANITARNA KONCERTA ZA MALOG MARTINA

188
0
Podijeli

Predstojeći vikend biće ponovo u znaku humanitarnih aktivnosti koje se organizuju kako bi se što prije prikupilo 15 hiljada eura za liječenje malog Zeleničanina, Martina Stepanovića, kome je dijagnostifikovana bronhopulmonalna displazija.

Podsjetićemo da će prvi koncert biti organizovan sjutra od 20 h, u Domu kulture u Đenovićima, uz simboličnu cijenu ulaznice od 2 eura, ili onoliko koliko posjetioci smatraju da je potrebno. Publici će se predstaviti rok bendovi 42, “Fast woman and slow horses”.
Dan kasnije, u subotu, 7. novembra, na platou ispred Dvorane Park od 17 h počeće višečasovni performans, sastavljen od muzike različitih žanrova ali i aukcije rukotvorina i slika.
Subotnji koncert organizuje se pod nazivom “Stari kapetan i rock & roll za Martina”. Osim čuvene bokeške klape, nastupiće nekoliko rok bendova: Boka band, 42, Fast woman & slow horses, Low voltage, Happy hour band, Synhro band i Plutajući bokelj.
Uz muziku za svačiji uzrast i ukus, biće organizovana aukcija rukotvorina NVO “Ruke”, ali i prodaja slika. Jedna od organizatorki subotnjeg koncerta, Zorica Drakulić Vidaković kazala nam je da je do sada prikupljeno skoro 4 hiljade eura, te da se nadaju da će se humanitarnim koncertima tokom vikenda odazvati veliki broj Novljana, kako bi mali Martin što prije nastavio liječenje.
Organizaciju subotnjeg koncerta pomogli su JUK Herceg Fest, Klub dobrovoljnih davalaca krvi Herceg Novi, NVO Hercegnovsko pozorište, NVO Ruke, hercegnovski Strip festival i moto klub MC Cruiser.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code