Dva poraza mladih košarkaša Bijele

Dva poraza mladih košarkaša Bijele

0
Podijeli

Košarkaši KK Bijela 2015 proteklog vikenda na dva fronta nisu uspjeli da ostvare pobjedu. Pioniri su u Baru, oslabljeni neigranjem Balše Nikčevića i Vasilija Popovića, poraženi od Mediterana rezultatom 78:35, po četvrtinama 23:4, 20:14, 23:6, 12:11.

Najefikasniji u ekipi Bijele bio je Ognjen Nikolić sa 17 poena, Vlado Ilić je upisao 12, Matija Matković 6. Za Bijeljane su nastupili još i Dušan Vujović, Nemanja Deretić, Aranđel Jeremić, Miloš Gligović, Ilija Roganović, Aleksa Kovačević i Luka Nikolić.

Picerija i restoran

Ekipa Bijele u MINI BASKET kategoriji poražena je pred svojim navijačima. Njih je u prvom kolu  pobijedio tivatski Pro Basket, rezultatom 36:49, po četvrtinama 6:7, 10:19, 8:10, 12:13.

– Mladi košarkaši Bijele igrali su sa puno grča i pod pritiskom zbog navijača. Oni fanatično i vrijedno rade, vjerujem da rezultati neće izostati – smatra trener, Vukašin Subotić.

U ovom sastavu najbolji strijelac bio je Matković sa 12 poena, Kovačević, Akrap i Nikolić postigli su po 6, Pavle Seferović 1. Nastupili su još i Igor Kilibarda, Uroš Gligović, Nemanja Deretić, Dušan Vujović, Vanja Vulović, Luka Krivokapić, Miloš Gligović, Aranđel Jeremić i Ilija Roganović.

U narednom kolu pioniri Bijele sastaće se sa ekipom Mogrena iz Budve na svom parketu, dok će ekipa MINI BASKETA gostovati Mediteranu u Baru.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code