DVIJE KOMPANIJE I JEDAN KONZORCIJUM U KVALIFIKACIJI ZA TENDER ZA PRODAJU BRODOGRADILIŠTA

DVIJE KOMPANIJE I JEDAN KONZORCIJUM U KVALIFIKACIJI ZA TENDER ZA PRODAJU BRODOGRADILIŠTA

0
Podijeli

Iz Savjeta za privatizaciju i kapitalne investicije potvrđeno je da su dvije kompanije i jedan konzorcijum zaintesresovani za kvalifikaciju na javnom tenderu za privatizaciju Jadranskog brodogradilišta Bijela:

Fincantieri S.p.A. iz Italije, Damen Shipyards Group iz Holandije i kiparsko-litvanijski konzorcijum koga čine Blotraco Shipping Ltd, Roman Denkovych i UAB Litana ir KO.
Oni su u predviđenom roku, danas do podne, dostavili dokumenta za kvalifikaciju na javnom tenderu za prodaju 61,5749% kapitala Jadransko brodogradilište A.D. Bijela, koji je 21. januara 2014.g objavilia Tenderska komisija za privatizaciju.
Tenderska komisija za privatizaciju će, u saradnji sa privatizacionim savjetnikom, u roku od 15 dana, obaviti analizu i ocjeniti koliko prijavjene kompanije ispunjavaju kvalifikacione uslove. Nakon ocjene ispunjenosti kvalifikacionih kriterijuma, lica koja su iskazala interesovanje i ispunila kvalifikacione kriterijume imaće pravo da otkupe Tendersku dokumentaciju i time steknu pravo za dostavljanje obavezujućih ponuda na Tenderu.
Rok za podnošenje obavezujućih ponuda na Tenderu je 15. april 2014. godine do 12:00 časova.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code