Dvije pobjede mladih Jadranaša

Dvije pobjede mladih Jadranaša

543
0
Podijeli

jadran-nadeU okviru takmičenja Olimpijske nade 2016/17, proteklog vikenda mlade selekcije Jadrana Carine odigrale su dvije utakmice i ostvarili dvije pobjede.

U kategoriji KADETA (kategorija „C”, igrači rođeni 2003. godine i mlađi) odigrano je drugo kolo u kojem su mladi Jadranaši savladali vršnjake iz Kotora, ekipu Cattara, rezultatom 1:9 (0:3, 0:3, 0:1, 1:2). Za Jadran Carine u kategoriji KADETA igrali su: Radović I, Tomašević, Vujović, Moračanin, Đorđević, Babić, Stevović, Radović V, Vukičević, Sladović, Roćenović, Bošković, Simović, Kujović, a golove su postigli Jovan Vujović i Matija Sladović po 3, Vasilije Radović 2 i Nikola Roćenović1 gol.

Picerija i restoran

Takođe u Kotoru, odigrano je i drugo kolo u kategoriji NADE (kategorija „E”, igrači rođeni 2005. godine i mlađi) a mlađi Jadranaši su savladali ekipu Cattara rezultatom 3:4 (0:1, 1:2, 2:1, 0:0). Za Nade Jadrana Carine nastupili su: Miljanović, Đukić, Radović, Marjanović, Vico, Stupar, Huter, Hadžić, Šekularac, Kontić, Milojević, Gojković, Ogurlić i Matijašević, a golove su postigli:Supar, Huter, Hadžić i Kontić po jedan gol.

Trener Kadeta Jadrana Carine je Srđan Lazarević a Nade su vodili Zoran Ivanovski i Dušan Ivanovski.

Olimpijske Nade nastavljaju utakmice idućeg vikenda turnirom za juniore rođenje 1999. godine i mlađe u Herceg Novom, te gostovanjem Kadeta i Nada na Korčuli.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code