Dvodnevni forum o pomorskom turizmu na Jadranu

Dvodnevni forum o pomorskom turizmu na Jadranu

789
0
Podijeli

Međunarodni forum posvećen pomorskom turizmu na Jadranu pod nazivom “Adriatic Sea Forum”, u organizaciji kompanije Risorte Turismo iz Venecije, a uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma, Nacionalne TO, JP Morsko dobro, Luke Kotor i TO Budve, održače se 27. i 28. aprila u Budvi, u hotelu Splendid Conference & Spa Resort.

Na otvaranju “Adriatic Sea Foruma”, govoriće generalna direktorica Direktorata za turistički razvoj i standarde, Olivera Brajović, predsjednik Opštine Budva, Dragan Krapović, generalni direktor Direktorata za pomorski saobraćaj u Ministarstvu saobraćaja i pomorstva, Vladan Radonjić, pomoćnik direktora Javnog preduzeća Morsko dobro, Dragoljub Marković i predsjednik asosijacije MedCruise, Kristijan Pavić.

Picerija i restoran

Cilj “Adriatic Sea Foruma” je poboljšanje promocije cjelokupnog područja Jadranskog mora kroz tačno određene odabrane i prilagođene programe, kao što je saradnja među državama, regijama i destinacijama koje se nalaze na Jadranu. Dvodnevni Forum će se održati kroz pet rasprava tj. okruglih stolova, posvećenih pitanjima pomorskog turizma na Jadranu, a različitim temama će se obuhvatiti 7 zemalja (Albanija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Grčka, Crna Gora, Italija i Slovenija) i 25 regija koje se nalaze sa obje strane Jadrana.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code