Dvojica Novljana osumnjičeni prvo za 14, pa još za 5 teških krađa

Dvojica Novljana osumnjičeni prvo za 14, pa još za 5 teških krađa

4881
5
Podijeli

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava podnijetih po nepoznatom počiniocu, protiv B.P. (37) i B.R. (31) iz Herceg Novog, zbog osnovane sumnje da su počinili pet krivičnih djela teška krađa.

Oni su, kako se sumnja, ova krivična djela počinili prethodnih mjeseci licima koja  stanuju ili imaju nekretnine na području Opštine Herceg Novi.

Picerija i restoran

Sumnja se da su B.P. i B.R. izvršili ove teške krađe u odsustvu oštećenih koji ne borave u svojim stanovima i kućama. Oni su, kako navode iz Uprave policije, podesnim sredstvima nasilno otvarali prozore ili lomili stakla i ulazili u unutrašnjost stanova i kuća. Otuđivali su LCD televizore i druge uređaje. Kako se sumnja, poptom su  putničkim motornim vozilom, koje su koristili tokom izvršenja krivičnih djela, ukradene stvari odvozili svojim kućama i naknadno, za manje novčane iznose, ih prodavali drugim licima sa područja Herceg Novog. Jedan broj njih je identifikovan, dok se još  radi na identifikaciji ostalih lica koja su kupovala otuđene stvari.

Posebni izvještaj protiv B.P. i B.R. je nadležnom tužiocu podnijet u redovnom postupku. Njih dvojicu su naime službenici CB Herceg Novi lišili slobode prije mjesec, kada su uz posebni izvještaj privedeni nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su na isti način počinili čak 14 krivičnih djela teška krađa. B.R. je nakon saslušanja kod tužioca i privođenja sudiji za istragu određen pritvor i on se nalazi u ZIKS-u, dok je B.P. nakon saslušanja kod tužioca pušten da se brani sa slobode.

5 Komentari

 1. Taj momak B.P. je bio prva liga od momka.Sta crna droga ucini od njega.Zato djeco pamet u glavu.Maknite se od tog smeca u prasku i trave.
  14  1
 2. @Miki
  Ne smiju se objavljivati imena, jer su za sada samo osumnjičeni. Šta ako se ustanovi da nisu krivi, pa znaš li koliko bi to koštalo nas građane ove države? Policija samo postupa po zakonu i štiti budžet naše države kao i dignitet svakog građanina.
  12  5

Ostavite komentar

*

code