Džez koncert na Škveru

Džez koncert na Škveru

1727
1
Podijeli

Povodom Međunarodnog dana džeza, 30. aprila, Muzička škola Herceg Novi u saradnji sa crnogorskom nacionalnom komisijom za UNESCO, koja je podržala i fininsijski pomogla ovaj događaj, organizovaće koncert džeza u podne na otvorenom u “Stanici”na Škveru.

Prvi Međunarodni dan džeza održan je u sjedištu UNESCO-a u Parizu u aprilu 2012. godine i od tada se slavi širom svijeta.

Picerija i restoran

Crna Gora obilježava ovaj Međunarodni praznik od njegovog ustanovljavanja kao i Muzička škola Herceg Novi, koja se takođe uključila 2012. godine u proslavu ovog dana.

Poštovaoci džeza imaće priliku da 30.aprila, u nedjelju, prisustvuju džez koncertu Sanje Raičković-vokal, i benda u sastavu: Ivan Aleksijević-klavir (Srb),  Martin Đorđević-bubnjevi (Srb), Milivoje Pićurić-kontrabas (CG), Dragan Carlo Đorđević-gitara (CG). Specijani gost koncerta je Novljanka Iva Kostić, koja je završila džez odsjek u Berkeliey-SAD.

Iz Muzičke škole pozivaju sve ljubitelje džeza da im se pridruže i da taj dan bude u duhu džeza u Herceg Novom i Crnoj Gori.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code