Džudisti Igala osvojili 5 medalja u Dubrovniku

Džudisti Igala osvojili 5 medalja u Dubrovniku

2
Podijeli

Prethodnog vikenda, takmičari džudo kluba “Igalo” učestvovali su na međunarodnom džudo kupu “Sv.Vlaho” u Dubrovniku. U konkurenciji 250 takmičara iz 24 kluba iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske, izborili su pet medalja.

Rezultati takmičara su sljedeći: u uzrastu U10 Božo Tomašević je osvojio II mjesto do -24kg, Marko Ćetković -27kg III mjesto, Nikolina Kokot do 25kg II mjesto i Nikolina Tomašević -30kg II mjesto. U uzrastu U12 Beko Bogdan do 42kg osvojio je II mjesto.
Kup je održan u organizaciji Judo kluba “Dubrovnik 1966” .

Picerija i restoran

– Odlazak na ovaj turnir je bio uspješan i pravo zagrijavanje pred naš 36. Međunarodni judo kup “Mimoza”, od 18. februara u 10:00h u Sportskom centru Igalo. Djeca se vrijedno pripremaju svaki dan. Kao i svake godine, judo turnir “Mimoza” je jedan od najposjećenijih sportskih manifestacija u Herceg Novom, sa dugom tradicijom – ističe Katarina Mustur.

Otvoren je poziv ljubiteljima sporta da im se pridruže i da tako podrže i ovaj vid sporta u Herceg Novom. Mnoge ekipe su već potvrdile prisustvo iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Albanije.

– Ostaje nam samo da damo sve od sebe, kao organizatori i učesnici, te da i ove godine sve ekipe budu zadovoljne – ističe Mustur, ne sumnjajući u to.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code