Džudisti “Igala” uspješni na dva turnira

Džudisti “Igala” uspješni na dva turnira

981
0
Podijeli

judo klub igalo laktasi 1Nakon uspješno završenog 34. Međunarodnig judo kupa “Mimoza” takmičari Judo kluba Igalo su proteklog vikenda nastupali na dva turnira 14. Međunarodni judo turnir Laktaši u Bosni i Hercegovini i Međunarodni judo turnir Temerin u Srbiji.
U Laktašima su osvojili sljedeće plasmane: Milunović Matija do 28 kg, treće mjesto, Vanja Jelić do 31 kg, treće mjesto, Vukasović Lazar do 38 kg, treće mjesto i Brajović Luka do 50 kg takođe treće mjesto. Bez plasmana su ostali Beko Todor koji je izgubio borbu za treće mjesto,i samim tim zauzeo peto mjesto, a peto mjesto je takođe zazuzeo Milunović Marko, koji je radi jake kategorije pobjedom od 3 borbe, četvrtu izgubio za medalju.
judo klub igalo laktasi 2Na turniru je učestvovalo 47 klubova što broji 530 takmičara, iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije i Hrvatske.

Luka Govedarica predstavljao je judo klub “Igalo” u Temerinu. Luka je u kategoriji do 31 kg, osvojio prvo mjesto, tako što je dobio 5 borbi i samim tim dobio pehar za najuspiješnijeg poletarca na turniru. Turnir u Temerinu je brojao 400 takmičara iz brojnih država.
judo klub igalo temerin– Veoma smo zadovoljni i ponosni uspjehom naših takmičara, oba turnira su jako posjećena i broje svake godine veliki broj djece i klubova, i ovom prilikom želimo da im se zahvalimo na gostoprimstvu koje smo imali tokom boravka na oba turnira. Ovo je tek početak godine, a nas čeka još veliki broj takmičenja gdje se nadamo da ćemo nastaviti da ređamo uspjehe – poručuju iz Judo kluba Igalo.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code