Džudisti „Igala“ uspješni na turniru u Bijeljini

Džudisti „Igala“ uspješni na turniru u Bijeljini

1062
0
Podijeli

Članovi judo klub “Igalo” proteklog vikenda učestvovali su na tuniru u Bijeljini. Takmičari ovog kluba postigli su sljedeće rezultate:

judo-klub-igalo-bijeljina-120916Vanja Jelić je u konkurenciji poletaraca osvojio treće mjesto, dok je u konkurenciji mlađih pionira zauzeo prvo mjesto. Lazar Vukasović je u konkurenciji mlađih pionira do 42kg osvojio treće mjesto. Todor Beko takođe do 42 kg u konkurenciji mlađih pionira uzeo treće mjesto. Bojana Crnković u konkurenciji poletaraca i mlađih pionirki do 40kg osvojila dvije srebrne medalje. Zlatni je ovaj put bio Luka Govedarica u konkurenciji poletaraca, dok je u konkurenciji mlađih pionira zauzeo drugo mjesto.

Picerija i restoran

– Drago nam je što smo i ovaj put prisustvovali jednoj lijepoj sportskoj organizaciji, čiji je domaćin judo klub “Panter”. Ovo je prvi turnir u organizaciji ovog kluba, ali manjka takmičara nije bilo. Zahvaljujemo domaćinu turnira, na lijepom gostoprimstvu tokom boravka u Bijeljini – navode iz judo kluba Igalo.

Na turniru je prisustvovalo  48 klubova, sa oko 400 takmičara. Turniru su prisustvovali takmičari iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Bugarske, Crne Gore.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code