Džudistima Igala dvije medalje u Kraljevu

Džudistima Igala dvije medalje u Kraljevu

4
Podijeli

Na Međunarodnom memorijalnom turniru „14. oktobar“ u Kraljevu, u organizaciji džudo kluba Partizan, džudisti Igala osvojili su jednu zlatnu i jednu bronzanu medalju. Turnir je okupio 250 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bugarske.

U konkurenciji poletarki Nikolina Kokot do 25kg, sa dvije pobjede dobila je zlatnu medalju. Dok je u konkurenciji poletaraca Mitar Kokot do 25kg, uz dvije pobijede i jedan poraz osvojio srebrnu medalju.

Picerija i restoran

– Zadovoljna sam učinkom takmičara. Za sljedeći vikend pripremam ekipu koju ću voditi na međunarodni turnir u Sofiju, dok će drugi dio ekipe sa trenerima Svetozarom Musturom i Nikolom Brajovićem učestvovati na turniru na Cetinju – ističe trenerica, Katarina Mustur.

Djeca redovno trenuraju, pa u klubu očekuju medalje. Jedina prepreka može biti umor, koji im treneri neće zamjeriti.

4 Komentari

  1. Iskrene čestitke ovoj divnoj djeci Nikolini i Mitru, kao i njihovim roditeljima koji ih bodre i podržavaju. Ovo je rijetka porodica koja je svo četvoro djece usmjerila u sport, a da su djeca pri tom izuzetno uspješna. Ovako isto im je i najstarija kćerka, devetogodisnja Anđela, uspješna u košarci, prvakinja Crne Gore u svojoj kategoriji i kapitenica ekipe. Kompletnoj porodici želim puno sreće i još mnoštvo medalja.

Ostavite komentar

*

code