Džudo klub Igalo: S novim trenerom i u susret džudo turniru “Mimoza”

Džudo klub Igalo: S novim trenerom i u susret džudo turniru “Mimoza”

3442
2
Podijeli

Članica džudo kuba Igalo, Katarina Mustur postala je nosilac crnog pojasa (1. DAN). Ona je prisustvovala danu kolegijuma održanom za vrijeme sudijskog seminara u Nikšiću, gdje je položila za crni pojas, čime je dobila i zvanje džudo trenera. Dan kolegijuma organizovan je za one koji žele da polažu za crni pojas i zvanje trenera, kao i one koji žele da unaprijede  znanja.

Sudijskom seminaru, u organizaciji Džudo saveza Crne Gore, prisustvovale su sudije i treneri, kako bi se upoznali sa novm pravilima suđenja u džudou.

Picerija i restoran

– Ovo je prvi put da se u Crnoj Gori organizuje polaganje, sve je prošlo u najboljem redu. Učesnici su dali sve od sebe da prikažu ono zbog čega su došli. Bilo je to prije svega jedno lijepo druženje, iz kojeg su svi izašli sa nekim novim znanjem i iskustvom. Instruktori, treneri i učesnici dali su maksimum da dan kolegijuma bude uspješno završen  – kazao je predsjednik Džudo kluba Igalo, Svetozar Mustur.

On je najavio i jubilarni 35. Međunarodni džudo turnir “Mimoza”, u Sportskom centru u Igalu, 4. februara.

– Mi se nadamo da će i ove godine, kao i svake, organizacija biti zadovoljavajuća. Imamo potvrđen dolazak ekipa iz regiona. Takođe, nadamo se da ćemo i poslati lijepu sliku Sportskog centra, ispunjenog velikim brojem takmičara – kazao je Mustur i pozvao ljubitelje ove plemenite borličake vještine da dođu i podrže 40 godina džudoa u Herceg Novom. Očekuje se učešće 45 ekipa iz zemlje i okruženja, koje će predstavljati oko 600 takmičara.

2 Komentari

  1. Svaka cast , dzudo je divan i plemenit sport. Ponekad pomislim da svu snagu u rukama dugujem vremenu u kojem sam trenirao dzudo.
    Sve najbolje klubu iz Igala,Svetu i njegovoj porodici!

Ostavite komentar

*

code