Dzudo klub Igalo sa 7 medalja na turniru „21. maj“ u Bjelom...

Dzudo klub Igalo sa 7 medalja na turniru „21. maj“ u Bjelom Polju

2292
1
Podijeli

Na prvom međunarodnom džudo turniru „21. maj“ u Bijelom Polju održanom juče, a povodom obilježavanja Dana nezavisnosti Crne Gore, džudisti džudo kluba Igalo nastupili su sa 8 takmičara.

dzudo klub Igalo turnir u Bjelom PoljuTurnir je okupio 20 međunarodnih ekipa sa preko 300 takmičara. U tako jakoj konkurenciji, mladi džudisti Igala uspjeli su da osvoje 1 zlatnu, 2 srebrne i 4 bronzane medalje.

Picerija i restoran

Zlato je osvojio Lazar Vukasović u kategoriji do 38kg za mlađe pionire. Srebrom su se okitili Bojana Crnković u kategoriji do 40kg za mlađe pionirke i Todor Beko do 46kg u kategoriji poletaraca. Bronzane medalje, dvije u kategoriji poletaraca, iz Bjelog Polja u Igalo donijeli su Todor Beko do 46kg i Brajović Luka takođe do 46kg, kao i dvije u kategorjiri starijih pionira koje su osvojili Lazar Vukasović do 38kg i Bojana Crnković do 40kg.

Ekipa džudo kluba Igalo učestvovala je prošlog vikenda i na državnom prvenstvu za starije i mlađe pionire održanom u Danilovgradu, gdje je nastupila sa 7 džudista koji su osvoji 4 medalje. Zlatnu je osvojio Vuk Tadić do 34kg, srebro Luka Ljubisavljević do 34kg i bronzane Lazar Vukasović do 38kg i Bojana Crnković do 40kg.

Aktivnosti mladih džudista Igala nastavljaju se već sljedećeg vikenda kada je na programu  “XI Spinel Kup Kotora”. Treneri džudo kluba Igalo su Svetozar Mustur i Nikola Brajović.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code