Džudisti Igala uspješni na džudo kupu u Pljevljima

Džudisti Igala uspješni na džudo kupu u Pljevljima

2460
0
Podijeli

U organizaciji judo kluba “Pljevlja” u subotu je održan II Međunarodni open džudo kup. Na tutniru su učestvovala i četiri takmičara judo kluba “Igalo”, a ostvarili su sljedeće rezultate: u konkurenciji mlađih pionira, Luka Ljubisavljević do 38kg osvojio je srebnu medalju, dok je Marko Milunović uzeo bronzu.

Mlađa pionirka Bojana Crnković do 48kg je osvojila zlato. Kada su u pitanju stariji pioniri Lazar Vukasović do 42kg osvojio je zlatnu medalju. Takmičari iz konkurencije mlađih pionira takođe su radili za stariju uzrasnu kategoriju i ostvarili zapažene rezultate, Luka i Bojana treće mjesto.

Picerija i restoran

– Veoma smo zadovoljni ostvarenim rezultatima, posebno danas jer se možemo pohvaliti da smo ušli u 39. godinu rada judo kluba “Igalo”. I ovi zapažani rezultati su nam najljepši poklon klubu. U narednom periodu očekuje nas veliki broj takmičenja, gdje se nadamo takođe zapaženim rezultatima i vrijedno ćemo raditi na tome. Koristimo priliku da se zahvalimo vašoj redakciji na saradnji, kao i svima drugima koji su u proteklom periodu podržavali rad kluba – kazao je predsjednik Džudo kluba Igalo, Svetozar Mustur.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code