Enegry Dance festival: Izložba, radionice plesa, takmičenje u plesu…

Enegry Dance festival: Izložba, radionice plesa, takmičenje u plesu…

0
Podijeli

Izložbom umjetničkih portreta slikara iz vojvođanskih krajeva, autora Mihala Đurovke, u petak 15. juna u 19 časova, uz prateći program u prostorijama Oliviafondacije-Internacional i Plesnog kluba “Fenix”, u robnoj kući “Novljanka “na 1. spratu, počeće dvodnevna međunarodna plesna manifestacija Energy Dance.

Izložba će biti otvorena do 24. juna. Nakon otvaranja biće organizovana i prva radionica u okviru manifestacije, salse kubane i bachate, koja će trajati oko sat i po. Druga radionica o hip hopu i belly dance-u biće organizovana u subotu, u 11 časova.

Picerija i restoran

Glavni program festivala počinje istog dana u 18 časova na Škveru kod “Admirala”. Festival će otvoriti mališani iz vrtića Naša radost.

Nakon toga na programu je takmičenje volontera koreografa, koji su grupe plesača oformili u osnovnim školama “Dašo Pavičić” i “Milan Vuković”.

Glavni dio programa obilježiće profesionalno takmičenje u plesu, koje će okupilti veliki broj klubova iz Crne Gore, kao i takmičare iz Rusije i Ukrajne. Organizatori najavljuju nastupe oko 250 takmičara.

U pauzama publika će imati prilike da uživa u performansu na električnoj violini muzičara Aka Mishe iz Kazahstana.

Nakon takmičenja biće organizovana i latino žurka.

Manifestaciju su podržali lokalna Turistička organizacija, Opština Herceg Novi, kao i mnogobrojni sponzori.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code