EP: “Ajkule” protiv Mađara u razigravanju za plasman od 5. do 8....

EP: “Ajkule” protiv Mađara u razigravanju za plasman od 5. do 8. mjesta

0
Podijeli

Vaterpolisti Crne Gore, nakon poraza od reprezentacije Hrvatske, u nastvaku Evropskog prvenstva u Barseloni igraće za plasman od 5. do 8. mjesta. Izabranike Vladimira Gojkovića očekuju još dva meča. Prvi rival u razigravanju biće selekcija Mađarske.

Protiv Mađara ovog ljeta “Ajkule” su igrale dva puta. U oba meča izašle kao pobjednici. U završnici Svjetske lige mađarska seleklcija savladana je na njihoovm bazenu u Budimpešti (12:9).

Picerija i restoran

Kako je kazao Dragan Drašković, poraz od Hrvatske je došao u meču koji su vodili sve vrijeme. Utisak je da je naša reprezentacija bila bolji rival, ali sada se pažnja okreće duelu protiv Mađara.

– Ostala su nam još dva meča i moramo ih odigrati kako treba. Slijede Mađari, ekipa koja je odigrala loše takmičenje. Dva puta smo ljetos igrali sa njima i dobili smo ih oba puta. Nadam se da ćemo se izdići iz svega ovoga, pobijediti Mađare i boriti se za peto mjesto – kazao je Drašković.

Vladan Spaić je istakao da je protiv Hrvatske odigran odličan meč, te da zbog poraza ostaje veliki žal za propuštenom šansom za medalju.

– Sigurno da protiv Mađara neće biti lako, treba se psihički pripremiti. Mađari su odlična ekipa, pokazali su to u Svjetskoj ligi, ovdje ih je Srbija dobila suviše lako po meni. Sigurno da će biti težak meč i ostaje nam da se borimo za peto mjesto što nije mala stvar – poručio je Spaić.

Meč je na progamu danas od 16:45 časova.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code